Square'in Cash App uygulaması artık Bitcoin geri ödemeleri yapıyor
Square'in Cash App uygulaması artık Bitcoin geri ödemeleri yapıyor

Cash.App uygulaması ile artık Bitcoin (BTC) satın alınabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cash.App, arkadaşlarınıza anında ödeme yapmanıza, Cash Card ile para harcamamıza ve Cash Boost ile tasarruf etmenize olanak sağlayan bir mobil uygulama. Cash.App uygulaması geçtiğimiz günlerde, artık 50 ABD eyaletinde Bitcoin (BTC) alım satımını desteklediğini açıkladı.

Cash.App uygulaması ile artık 50 ABD eyaletinde Bitcoin (BTC) satın alınabilir!

Cash.App, Twitter hesabı aracılığıyla bugün uygulamasında Bitcoin satın alma ve satma olanağının sağlandığını duyurdu. Cash.App, kullanıcıların bir gün kadar kısa bir sürede doğrudan banka hesabına yatırılan çoğu ödemeyle ücretsiz ve hızlı para göndermesine ve almasına olanak tanır. Uygulama kullanıcılarına bir banka kartı sağlar. Uygulamada ihtiyacınız olan tek şey, arkadaşınızın cep telefonu numarası veya e-posta adresi olup, parayı aldıktan sonra bunları bildiren kişi ödemeyi tamamlar.

Ödemeler parmak izi ve parola ile korunabilir. Uygulama şu anda Apple Store’da 79.000’den fazla derecelendirme ile 4,5/5 yıldız derecelendirmesi bulunan finans kategorisinde 1. sırada yer alıyor. Android mağazasından uygulama bugüne kadar 35.000 kadar indirildi. Uygulamaya, Bitcoin satın alma ve satma seçeneğinin eklenmesi, halihazırda popüler olan uygulamaya büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin