Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi
Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

Öngörüleri tutan analistten yeni bir Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017’deki 20 bin dolarlık zirvenin hâlâ hayli altında olan Bitcoin, hangi fiyatta olursa olsun yatırımcıları heyecanlandırmayı başarıyor. Son olarak 11 Mart tarihinde 3.700 dolara düşen kripto para sonrasında 3 kata yakın değer kazanmayı başardı. Bu haberin yazıldığı sırada ise BTC fiyatı 9.600 dolar. Peki bundan sonra ne olacak?

Tanınmış bir analist yakın zamanda varlığın uzun vadeli bir perspektifte “süper yükseliş” için hazırlandığını söyledi. Bu iddianın sahibi hepimizin yakından tanıdığı Dave the Wave.

Dave geçen yıl BTC’nin kritik hamlelerini doğru tahmin etmişti

Dave özellikle son bir yıldır piyasanın yönü konusundaki öngörüleriyle adından sıkça söz ettiriyor. 2019’un ortalarında Bitcoin 10.000 doların üzerine çıktığı zaman kripto paranın 6.400 dolara geri çekileceği çağrısında bulunan analist haklı çıkmıştı. Bu yılın başında ise kripto paranın önce 11.000 dolara oradan 8.000 dolara gideceği yönündeki tahminleri de tumuştu.

Kısa bir süre önce Dave, Bitcoin’in haftalık grafiği için Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin, varlığı uzun vadede yeni zirvelere taşıyacak olan “döngüsel hareket için iyi bir konumda” olduğunu belirtti.

Pek çok diğer göstergenin de bu öngörüyü desteklediğini belirtmek gerekiyor.

Blockchain analitik firması Glassnode geçtiğimiz günlerde dolaşımdaki tüm BTC’lerin yaklaşık %60’ının “bir yıldan fazla bir süredir hareket etmediğini ve HODLing davranışının arttığını” kaydetti.

BTC’nin böylesine büyük miktarlarda tutulması, son olarak Bitcoin’i 1.000 dolardan 20.000 dolara götüren %2.000’lik ralliden hemen önce gerçekleşmişti.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin