Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Önemli gelişme: Ripple (XRP) Binance’de baz para birimi haline gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) topluluğunun üyeleri, favori dijital varlıklarını Binance‘in popüler kripto para ticaret platformunda baz para birimi olarak görmek için fazlaca çaba sarf ediyor ve sanki emellerine ulaştılar gibi görünüyor.

Ripple (XRP) neden baz para birimi olmalı? İşte gerekçeleri…

Topluluk XRP‘nin Binance’de neden baz para olması gerektiğine dair nedenleri şu şekilde sıralıyorlar:

  • CoinField borsasındazaten XRP baz para birimi.
  • XRP United Exchange’deki temel para birimi.
  • Weiss Ratings,XRP’nin baz para birimi olması gerektiğini kabul ediyor.
  • XRP, Bitcoin Cash hash savaşları nedeniyle piyasanın geri kalanı düştüğü için geçen hafta kendini kanıtladı.
  • XRP’nin hızlı ve daha ucuz işlem ücretleri var.
  • XRP, Binance’de işlem yapmak için daha fazla kullanıcı çekecek.
  • XRP, aktif bir topluluk ile ivme kazandı ve Ripple şirketi ile sınır ötesi transferler için çözümler sunan birçok gelişmeye tanıklık ediyor.

Binance CFO’su, kripto benimsemesini hızlandıracak iki şeyi açıklıyor

Binance XRP’yi baz para olarak mı belirleyecek?

XRP topluluğu, XRP’yi platformda temel para birimi olarak belirlemesi için sürekli olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan talepte bulunuyor. Bu konudaki ısrarlar Temmuz ayında başladı ve Changpeng Zhao şimdi bunun gerçekleşme olasılığı olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

Zhao’nun tweetini daha ayrıntılı bir şekilde incelediğimizde, Binance.com’da listelenen kripto parayo nasıl alacağınıza dair ipuçları veren bir LinkedIn bağlantısının dahil olduğunu görüyoruz. Özellikle önem verilen, adım adım talimatlarda aşağıdaki ifadelerdir: Proje kurucusunun veya CEO’sunun formu doldurmasını şart koşuyoruz. Niye mi? Eğer cüzdanınızda bir hata varsa, bir fork ya da Blockchain iki kez harcadığınızda, anahtar biriyle konuşmamız gerekir.

XRP topluluğu üyeleri de noktaları birleştirdiler ve Brad Garlinghouse ya da David Schwartz’ın XRP’yi Binance’de bir baz para olarak görmek için formu doldurmaları gerektiği sonucuna vardılar. Böyle bir tweet aşağıda yer alıyor:

https://twitter.com/jonsson_steven/status/1064047733340815360

XRP Ledger Validators

Dikkat edilmesi gereken bir şey de, bu gereksinimin XRP Ledger’ındaki pek çok Validators tarafından da doldurulması. Binance’deki ekip önemli bir kişiyle konuşmaları gerektiğini belirtti. Ripple şirketi, Ledger‘ın benzersiz düğüm listesindeki hakimiyetini koruyarak bir arka koltuk almaya devam ettiği için, Validators XRP ağında özellikle önemli. Ripple ağın nihayetinde  tamamen merkezden uzaklaşmasını istiyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin