Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?
Bakkt hayal kırıklığı oluşturan bir hafta geçirdi! Şimdi bizi neler bekliyor?

Önemli gelişme: Merakla beklenen kripto para platformu Bakkt’ın açılışı ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk duyulduğundan beri kripto sektörünü heyecanlandıran ve meraklı bir bekleyişe sevk eden kripto para platformu Bakkt’ın açılışı ertelendi. ICE tarafından geliştirilen platformun ertelenmesi kötü giden piyasanın tuzu biberi oldu. Bakkt’ın CEO’su Kelly Loeffler’in bugün yaptığı yeni bir açıklamada Bitcoin vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinin en azından 24 Ocak 2019 tarihine kadar ertelediğini duyurdu.

Kripto para platformu Bakkt, projedeki eksiklikler nedeniyle ertelendi

Kelly Loeffler’in tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yeni ticaret sözleşmelerine ve depolama işlemlerine başlamadan önce üyelerimize ek süre ve takas imkanı sunulacak. Bu sebeple katılımcılarımıza tam hizmet verebilmek için açılışımızı 24 Ocak 2019 yapmayı planlıyoruz.

Ayrıca Bakkt CEO’su Kelly Loeffler, şirketteki “faiz hacminin” ve “tüm parçaları elde etmek için gerekli olan incelemenin” yeterli olmadığını söyleyerek gecikmenin sebeplerinde biri olarak bunu olarak gösterdi. Daha sonrada CEO şu açıklamayı yaptı:

Ürün lansmanlarını çoğu zaman olduğu gibi, test etmek ve yeniden gözden geçirmek her zaman önemli.  Kripto bu kaynakların uygulandığı yeni bir varlık sınıfı, bu yüzden riskler ve avantajlar iyice gözden geçirilmeli.  Bu nedenle, sektöre ayrı bir değer getirmek için çalıştığımızdan, zaman çizelgemizi tekrardan ayarlamaya karar verdik.

Bakkt Bitcoin vadeli işlemlerinden daha fazlasını sunabilir

Bakkt daha önce yaptığı açıklamada önümüzdeki ay vadeli işlemlerini başlatmayı öngörerek, 12 Aralık tarihinde ürünü piyasaya süreceğini belirtti. Yeni tarih, hala platformun böyle bir onay almamış olabileceğini ve düzenleme onayına ihtiyaç duyduğuna da işaret ediyor.

Platform daha önce, fiziksel olarak sunulan Bitcoin vadelilerini piyasaya süreceğini açıkladı. Bu da müşterinin, sözleşmenin sona ermesi üzerine, tokenin nakit eşdeğerinden ziyade Bitcoin alacağı anlamına geliyordu. Bununla birlikte, şirket Bitcoin vadeli işlemlerden daha fazlasını sunabilir, Loeffler Salı günü yaptığı açıklamada bunu ima etti.

Şirket, kurumsal dereceli bir kripto para depolama hizmeti verecek

Loeffler konuya yönelik şunları söylüyor:

Gelecek haftalarda bu yeni özelliklerin bir kısmı hakkında daha fazla şey paylaşacağız, ancak bir başlangıç ​​olarak, soğuk depoda Bitcoin sigortası sunduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve içimizdeki sıcak cüzdan için sigortayı güvence altına alıyoruz. Bakkt depo mimarisi…

Şirket, kurumsal dereceli bir kripto para birimi depolama hizmeti vermeye odaklandığını belirterek bunun, bu varlık sınıfında güven oluşturmanın önemli bir adımı olduğuna inandığını da ekliyor. Ürünü geliştirme çabalarının bir parçası olarak, Bakkt daha önce BCG, Microsoft ve Starbucks ile çalıştığını açıkladı. Şirketler, hem müşteri deneyimlerinde hem de ürün için risk yönetiminde yardımcı oldular.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin