Bitcoin’in ve kripto paraların kalbinin attığı Japonya’nın bankacılık devinden önemli hamle
Bitcoin’in ve kripto paraların kalbinin attığı Japonya’nın bankacılık devinden önemli hamle

Önemli gelişme: Japonya’dan kritik Bitcoin kararı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’daki Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), Bitcoin’in (BTC) artık sanal bir para birimi olarak adlandırılmayacağı belirtiyor. Profesör Iwashita Goto “Bitcoin’e sanal bir para birimi demenin faydası olacağını düşünmüyorum” dedi.

Japonya’daki düzenleyiciler, artık Bitcoin’e  “sanal bir para birimi” demeyecek

Japonya’daki Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), artık ülke yetkilileri arasında yapılan finansal toplantı sonrasında, dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin’i (BTC) sanal bir para birimi olarak tanımlamak istemediklerini belirtti. 41. Mali Konsey Genel Kurulu’nun bir üyesi olan Profesör Iwashita Goto, Bitcoin hakkında yeni bir görüş paylaştı:

Bitcoin’e sanal para birimi demenin sektöre faydası olacağını sanmıyorum.

Bu yorum, Japonya’nın yerel kripto para birimi endüstrisini resmileştirme yönünde adımlar atması üzerine geldi. Ülkedeki düzenleyiciler ve şimdiden teşvik edici düzenlemeler oluşturan FSA, Japon Bitcoin pazarına hizmet etmek isteyen yeni kripto para birimi borsalarına lisans vermeye başladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin