Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini
Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini

Bitcoin boğaları uzman şirketleri hizaya getirdi, yeni yükseliş öngörüsü 3 kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para biriminde uzmanlaşmış bir analitik şirket olan Skew Markets, Bitcoin’in 10 bin doları aşma olasılığı hakkındaki güncellenmiş bilgileri paylaştı.

Bitcoin 10 bin doları aşma olasılığı yüzde 4,6

Yaklaşık üç hafta önce şirket, analizinde en büyük kripto para biriminin Eylül ayına kadar 10 bin doları aşma olasılığının yüzde 4,6 olduğunu bildirdi. O sırada, Bitcoin 3.950-4.000 dolar aralığında işlem görüyordu.

Skew Markets şimdi ise Bitcoin’in fiyatının son değerlendirmesini paylaştı. Anlaşılan Bitcoin’in ani değer kazanmaları şirketin gözünü korkuttu ve eski tahmininden 3 kat dan fazla olasılıkla Bitcoin’i daha da ciddiye aldı. Yeni tahminde şirket Bitcoin’in Eylül ayına kadar 10 bin doları geçme olasılığını yüzde 15’e çıkardı.

Öte yandan, şirket Bitcoin’in 8 bini aşma şansının yüzde 30 olduğunu açıkladı. Aynı sürede BTC’nin 6 bin doları aşma ihtimali ise yüzde 50 olarak belirlendi. Ancak görünen o ki Bitcoin bu listeyi sürekli güncelletecek.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin