Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Önemli gelişme: Dünyanın en büyük ikinci borsası, Ripple endeksini destekleyecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nasdaq’ın küresel endeks veri hizmeti, 1 Mayıs’tan itibaren Ripple (XRP), endeksini destekleyecek. Ripple (XRP), Bitcoin ve Ethereum’dan sonra GIDS’e eklenen üçüncü kripto para birimi oluyor.

Nasdaq’ın GIDS’ine eklenen üçüncü kripto para, Ripple

XRP Liquid Index (XRPLX), kullanıcılara XRP fiyatı için fiyat verisi veya referansı vermek için tasarlandı. Önde gelen borsa Nasdaq, Global Endeks Veri Hizmeti’ne (GIDS) bir tane daha kripto para birimi ekleyeceğini açıkladı. Duyuru, Yeni Zelanda’da bulunan ortağı Brave New Coin aracılığıyla yapıldı. 

“Gerçek zamanlı” endeks bilgilerinin 1 Mayıs’ta çıkarılması planlanıyor. XRP Liquid Index (XRPLX), “piyasalarının en likit uçlarına dayanacak” ifadesiyle, USD cinsinden XRP fiyatı için spot oran verilerini veya referanslarını sunmak için tasarlandı. Nasdaq konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

XRPLX, yalnızca en likit borsalardan hacim ve sipariş defteri derinliği ile veri kaynağı sağlıyor… XRPLX için mevcut kurucu borsalar, bir sonraki incelemeye eklenecek olan Bitfinex, Bitstamp, Poloniex ve Coinbase ile Kraken’i içeriyor.

Veri referansı 2014 yılını baz alacak, ayrıca Nasdaq tarafından sağlanan bilgilere göre her beş dakikada bir yenilenecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin