Bakkt
Bakkt oluşumu bünyesine bir dijital varlık gözetim şirketini katarken Bitcoin vadelilere bir adım daha yaklaşıyor

Bakkt oluşumu bünyesine bir dijital varlık gözetim şirketini katarken Bitcoin vadelilere bir adım daha yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasanın merakla beklediği kurumsal yatırım odaklı Bakkt’ın sahibi The Intercontinental Exchange (ICE)), bir dijital varlık gözetim şirketi satın alıyor. Bakkt Baş Operasyon Sorumlusu (COO) Adam White, firmanın Dijital Varlık Saklama Şirketi’ni (DACC) bir blog yazısıyla kamuoyuna duyurdu.

Müşteri fonlarının korunmasının öncelikli olduğunu belirten White, Bakkt’ın düzenlenmiş bir dijital varlık sorumlusu olarak çalışmak için birçok çözüm üzerinde çalıştığını vurguladı:

Sözleşmeli anlaşmalar üzerine teslim edilecek Bitcoin Bakkt tarafından saklanacak. Düzenlenmiş bir gözetim sağlama amacıyla, bir varlık şirketi olma konusunda onay almak üzere New York Finansal Hizmetler Departmanı’na başvurduk ve bu kapasitede dijital varlıklar için kaliteli gözetim hizmeti vermek istiyoruz.

Blog yazısı, Bakkt’ın New York Borsasını koruyan aynı siber güvenlik sisteminin kullanılması da dahil olmak üzere, kullanıcı fonlarının kaybını önlemek için protokol kurma kapsamını içeriyor. DACC’nin devralınması ile ilgili görüşleri ise şu şekilde:

DACC bizim ilk güvenlik anlayışımızı paylaşıyor ve kurumsal müşterilere güvenli, ölçeklenebilir saklama çözümleri sunan geniş deneyime sahip. Ekibin birden fazla Blockchain’i entegre etme ve ileri teknoloji fikir birliği mekanizmalarını kullanma deneyimi, ekibimize ve gelecekteki ürün hattımıza değerli bir katkı sağlayacak. DACC’nin 13 Blockchain ve 100’den fazla varlığın doğal desteği önemli bir katalizör görevi görecek.

Bu gelişmeyi olumlu olarak gören Anthony Pompliano, Twitter’da konu ile ilgili bir twit paylaştı:

https://twitter.com/APompliano/status/1122894984481517570

Bakkt’ın açılması ise bilindiği gibi yılan hikâyesine dönmüş gibi gözüküyor. Fakat piyasanın beklentileri hala sürüyor. Ve Bakkt’a olan ilgi azalmışa benzemiyor. Oluşumun önündeki en büyük engel ise düzenleyicilerin dijital varlıkların saklanması konusundaki endişeleriydi. Şimdi şirket yetkililerinin bu konuyu aşmak için çaba sarf ettiğini görüyoruz. Bakkt için verilen yeni tarih ise 2019’un sonlarına işaret ediyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin