Flaş gelişme: Apple’dan kripto para hamlesi geldi! Sırada Google ve Samsung var
Flaş gelişme: Apple’dan kripto para hamlesi geldi! Sırada Google ve Samsung var

Önemli Gelişme: 400 milyon Apple Pay kullanıcısı artık Bitcoin ve Ethereum alabilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Bitcoin cüzdanı, Apple Pay entegrasyonu ile 383 milyon kullanıcıya tek bir tıklamayla Bitcoin satın almanın kapısını açtı.

Lumi Wallet ile Apple Pay entegrasyonu sağlandı

Artık Apple Pay ile Lumi Wallet’ta Bitcoin, Ethereum ve diğer coinleri satın almak mümkün. Kripto cüzdanının arkasındaki ekip, kullanıcıların doğrudan cüzdan uygulaması içinden tek bir tıklamayla kripto satın almalarına olanak tanıyan yeni iOS sürümünü duyurmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

İşlemi gerçekleştirmek için Satın Al > tutar girişi > Apple Pay yolunu izlemek yeterli.

Apple Pay, AML ve KYC gerektirdiğinden kripto cüzdanının daha fazla katılım gerektirmemesi onu kesintisiz bir entegrasyon haline getiriyor.

750 bini aşkın kullanıcı

2017’de piyasaya sürülen ve halihazırda 750.000 kullanıcıyı aşan cüzdan, emanetçi olmayan bir kripto cüzdanı şirketi Lumi tarafından çıkarıldı.

Son zamanlarda Coinbase’in, PayPal’ın bitcoin satın alımını takiben Apple Pay ile de bir tür entegrasyon ilan edebileceğine dair söylentiler vardı. Coinbase söylentileri doğrulanmadı ancak Lumi tarafından yapılan bu duyuru, Apple’ın Pay cüzdanlarını App Store’daki tüm sağlayıcılara açabileceği için güven sağladı.

Apple’ın ödeme sistemi çok hızlı büyüyor

Apple Pay’in tüm küresel kart işlemlerinin %5’ini oluşturduğu söyleniyor ve 2025 yılına kadar bu oranın %10’a çıkması bekleniyor.

2014’te piyasaya sürüldükten sonra en hızlı büyüyen ödeme yöntemlerinden biri haline gelen Apple Pay şu anda Lumi’de ve belki de diğer cüzdanlarda da Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok kripto satın almak için kullanılabiliyor.

trustnodes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin