xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Önemli bir direnci kıran XRP 50 senti görür mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son olarak 9.000 dolar seviyesinin gündeme alındığı Bitcoin fiyatının da görülen ralli, piyasa değeri ile ilk 20 bulunan altcoinlere de olumlu katkıda bulunuyor.Bunlardan biri olan XRP, kritik bir direnç seviyesini geçti ve şimdi önemli bir psikolojik seviye olan 0,50 dolara doğru hareket ediyor.

XRP, son 24 saat içinde yüzde 10’a kadar bir fiyat artışı gördü.  Bu hamle ile 0,40 dolar direncini aşan kripto para şu anda 43 sent seviyesinin hemen altında hareket ediyor. Son 30 gün içinde, kripto para yüzde 42 oranında değer kazanmayı başardı ve bu da daha fazla yükseliş potansiyeline destek verici bir gelişme.

XRP’de hedef, yarım dolar

XRP, 2017 yılında piyasanın en üst sıralarında en iyi performans gösteren kripto para olmasına rağmen, başarılı bir 2018 yılı ve devamında 2019 geçirdiğini söyleyemeyiz.

Şu an XRP yatırımcısının ulaşmak istediği 50 sent seviyesi oldukça büyük ve önemli bir hedef. Zira bu seviye kararlı şekilde kazanıldığı takdirde 50 sent, XRP için önemli bir taban olabilir.

XRP’nin 0,5 dolar hedef seviyesine yükselmesi ve bu seviyeye ulaşması için kripto paranın mevcut fiyatından yüzde 18 daha yükselmesi gerekecek. XRP, en son Kasım 2018’de görülen büyük düşüş öncesinde 0,50 dolar seviyesindeydi.

XRP’nin kısa vadeli yükseliş potansiyeli var mı?

XRP, 0,40 dolar direnç seviyesini göreceli olarak rahatlıkla geçtiği için ve yine aynı rahatlıkla 40 sentin üzerinde kaldığı için, Ripple’ın tokeninin kısa vadeli bir yükseliş yapması için bir potansiyeli var. Bununla birlikte, satıcılı işlemler ağır basar, bir sonraki hamlesi aşağı doğru olursa; 0,35 ABD dolarına doğru bir salınım görülebilir. Bu seviyenin altı ise XRP’nin çok daha fazla değer kaybetmesi anlamına gelebilir.

Kısa vadeli hareketlerde 0,43 doların aşılması durumunda kabaca 44 ve 46 sent seviyelerinde direnç ile karşılaşması muhtemel olan XRP’nin şu an piyasa koşulları da göz önünde bulundurulduğunda bu engelleri aşabileceği görülüyor. XRP’nin şu dönem ki yükseliş performansının biraz da Bitcoin’e bağlı olduğunu da söyleyebiliriz.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin