Bitcoin’de şimdi yön neresi? İşte 3 analistten kritik tahmin
Bitcoin’de şimdi yön neresi? İşte 3 analistten kritik tahmin

Chris Kline: “Bitcoin 40.000 doları aşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitcoinIRA’nın kurucu ortağı Chris Kline, Bitcoin fiyatının 2019 yılının sonunda 40.000 doları aşabileceğini belirtiyor.

Chris Kline: “Her şeyin başlangıcı EFT kabulüne bağlı.”

Kline göre, bir Bitcoin ETF’si, her şeyin başlangıcı olacak ve kurumsal ilginin artmasına sebep olacak. Böylece ana akım benimsenmesi hızlanacak ve Bitcoin 2019 yılı sonuna kadar 40.000 dolar olacak. Hatta Bitcoin 2020’ye girerken daha da yüksek seviyelere ulaşacak. Kline daha sonra şu açıklamaları yapıyor:

Bu konuda bir hata yapmayın! Daha önce Bitcoin yatırımları yapan  BitcoinIRA şirketinin kurucu ortağı olarak, 2018’in kripto sektörünün bir yıldır büyüyen önemli sorunları olduğunu fark ettim. Ancak bu sorunlara rağmen büyük bir büyüme geliyor.

BitcoinIRA’nın kurucu ortağı: “Bitcoin fiyatları yükselmeye devam edecek.”

Kline, aşağıdaki dört nedenin bir sonraki boğa koşusunun ardındaki itici güç olacağını iddia ediyor. Bu itici güçler ise Bitcoin’i 40.000 doların üzerine çıkaracak. Kline’nin belirttiği dört neden şunlardır:

  • Bitcoin ETF’leri, kripto para birimi yatırımcılarının havuzunu genişletecek.
  • Mastercard’ın yeni patenti, tüketici düşüncesindeki bir eğilimi temsil ediyor.
  • Kurumsal kabulde büyük bir artış görünüyor.
  • Momentum olumlu anlamda güç kazanıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin