''Kripto piyasasında bastırılan yaygın spekülasyon, sağlıklı.”
''Kripto piyasasında bastırılan yaygın spekülasyon, sağlıklı.”

OneAlpha raporu: Ayı eğilimi pazar için iyi bir şey. Şu anda Bitcoin güçleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekim ayında  yayınlanan OneAlpha raporu, Bitcoin pazarının 2018 düzeltmesinden sonra güç kazandığını ortaya koyuyor. Rapora göre, geçtiğimiz haftaların istikrarı, önceki aylara göre yükseliş eğilimi ve düşüş eğilimi gösteren piyasalardaki olgunluğun bir göstergesi.

OneAlpha raporu: Ayı eğilimi pazar için iyi bir şey

OneAlpha, First Digital Assets Group’un bir İsrail firması. Ayrıca kendisini “Avrupa’nın önde gelen dijital varlıklar grubu” olarak tanımlayan bir fintech. Rapora göre, mevcut düşüş eğilimi gerekliydi. Piyasalardaki bu düşüş, “rahatlama” olarak hizmet etti ve ekosistem üzerinde “temizlik etkisi” oluşturdu.

Gerçekler OneAlpha ekibinin doğru olduğunu kanıtlıyor gibi görünüyor. 2017 yılındaki anormal yükseliş trendinden sonra, birçok kişi pazara beklenmedik ve olgunlaşmamış bir şekilde girdi. 2018 düzeltmesi, Bitcoin’in önceki “balon” imajına “pazar” olarak daha güvenilirlik kazanmak için gerekli olan istikrarı geri vermiş görünüyor. OneAlpha raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Bakış açımıza göre, uzun süreli ayı piyasası, sektöre çok ihtiyaç duyulan bir rahatlama sağladı ve değerlemeyi daha makul bir seviyeye indirdi. Önemli düzeltmelere rağmen, değerin büyük bir kısmı mevcut olanın değil ağın gelecekteki potansiyelini temsil eder. Aralık 2017 ve Ocak 2018 patlaması ekosistem üzerinde bir temizleme etkisine sahip, spekülatörlerin birçoğunu kaldırarak ve esas olarak gerçek yatırımcıları, operatörleri ve trader’ları pazarda bıraktı. Bu, ilerlemek ve başarılı bir ekosistem inşa etmek için gerekli olan şeydi.

OneAlpha raporu: Bitcoin en iyi para birimi, Ethereum ise en iyi platform

Rapor, kripto para piyasasını farklı branşlara bölüyor. Birincisi iyi bilinen kripto paralardan oluşuyor. OneAlpha için 2018, Bitcoin’in güçlendiği bir yıl oldu, diğer altcoinler tarafından alınan etkinin bir kısmını lider kripto para geri aldı. OneAlpha raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Şu anda, Bitcoin güç kazanıyor ve toplam kripto para piyasası hacminin yarısından fazlasını yakalıyor. Ethereum toplam piyasa hacminin %10’unu oluşturuyor. Şu anda 2000’den fazla işlem gören kripto varlıkları ve yaklaşık 14 milyar dolar değerinde 1.000’den fazla benzersiz token var. Tokenlerin %87’si Ethereum tabanlı olup, NEO ve Waves her biri yaklaşık %2,4’lük bir paya sahip. Bu değerlemeden, Bitcoin’in tüm para birimlerinin yaklaşık %71’ini ve tüm platformların %54’ünü yakaladığı fark ediliyor.

OneAlpha’ya göre, kripto para ve Blockchain’in geleceği

OneAlpha’ya göre, kripto para ve Blockchain’in geleceği

Raporda ayrıca, ICO‘ların halkla etkileşimi (dolandırıcılık ve sürekli başarısızlıklara rağmen) konusundaki önemi vurgulanıyor. Ayrıca, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıtlı kurumsal yatırımlar ve Blockchain teknoloji patentlerinde ki artışa işaret ediyor. Rapor, olguları geniş bir perspektiften ele alarak durumun oldukça olumlu bir görünümünü veriyor. 2018’deki piyasa davranışı, analistlere göre 2017’nin çılgınlığına doğal ve gerekli bir tepki verdi. OneAlpha raporunda konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Bireysel yatırımlarında düşüş, kurumsal yatırımcılardan daha dikkatli ve sorumlu bir yaklaşım, bir yandan dünyadaki düzenleyici kurumlar ve dünyadaki düzenleyicilerden oluşan bir süreç yaşıyoruz. Uzun bir ayı piyasası, hem içten hem de dışarıdan, kripto para birimi ve Blockchain ekosistemi içinde yatan gerçek olasılıkların yerleşmesine ve incelenmesine izin vermek için ideal bir ortam olabilir. Nihayetinde amaç bir adım daha atmak ve tüketiciler, geleneksel yatırımcılar ve Blockchain teknolojisi arasındaki uçurumu kapatmak.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin