Mike Belshe: “Bu karmaşık ağ dünyadaki işlemleri gerçekten işleyebilir.”
Mike Belshe: “Bu karmaşık ağ dünyadaki işlemleri gerçekten işleyebilir.”

BitGo CEO’su Mike Belshe: “Bitcoin yeni bir dünya getirdi. Biz bu dünyayı sadece hayal edebilirdik.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitGo’nun kurucu ortağı ve CEO’su Mike Belshe, lider kripto para birimi Bitcoin’in yeni bir dünya getirdiğini ve o olmasa bu dünyayı sadece hayal edebileceğimizi belirtiyor.

Mike Belshe: “Bu karmaşık ağ dünyadaki işlemleri gerçekten işleyebilir.”

Belshe’e göre, merkezi bir otorite olmadan var olabilen küresel, dijital bir paranın tanıtımı, gözlerimizi para imkânlarına açtı ve bu bizim bildiğimizden farklıydı. Ayrıca bir topluluk olarak, şimdi dijital bir ekonomi için fırsatları araştırdığımızı ve bu dünyanın bizi inanılmaz derecede özgürleştirdiğini de vurguluyor. bu değişimin sadece on yılda gerçekleşmesinin ise dikkate değer olduğunu ekliyor.

Belshe, bu karmaşık ağın dünyadaki işlemleri gerçekten işleyebileceğine inanıyor. Ayrıca Bitcoin’in peşinden koşmaya değer bir para birimi olduğunu da vurguluyor.

BitGo CEO’suna göre Bitcoin işte bu nedenlerle önemli bir para

Belshe, Bitcoin’in neden önemli ve araştırılması gereken bir para birimi olduğunu açıklıyor ve şu gerekçeleri öne sürüyor:

  1. Bitcoin, parayı değiştirebileceğimiz gerçeğine gözlerimizi açtı.
  2. İlk önemli dijital para.
  3. Zaman damgası olan dijital veri.
  4. Üstün tuşlar ve kilitlere sahip.
  5. Bitcoin, kamu anahtar altyapısı (PKI) için ilk önemli, yaygın, kamu uygulamalarından birini göstererek kullanıcı kimliklerini doğrulamak ve işlemlerin kolaylaştırılması için kullanılır.
  6. Üçüncü taraflar için şart yok.
  7. İnsan yapımı enflasyonun kaldırılmasını sağlıyor.
  8. Küresel ekonomi için bir para birimi oluşturuyor.
  9. Bireye güç veriyor.
  10. Bilgisayarlar kurallara uyuyor.

BitGo’nun kurucu ortağı, bu dönüştürücü yeni parayla güvenli bir dünya oluşturabileceğimizin altını çiziyor.  Ayrıca Bitcoin whitepaper’ının yayınlanmasından bu yana geçen 10 yılda, dünyamızın değişmez bir şekilde değiştirildiğini ama bunun sadece bir başlangıç olduğunu da ekliyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin