Önde gelen Bitcoin borsası 6 altcoin’i liste dışı ediyor!
Önde gelen Bitcoin borsası 6 altcoin’i liste dışı ediyor!

Önde gelen Bitcoin borsası 6 altcoin’i liste dışı ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası Poloniex, 6 altcoin’i daha delist ediyor.

Poloniex gizlice 6 altcoin’i platformundan delist ediyor!

San Francisco merkezli Poloniex, kullanıcılara gönderdiği bir e-postada 6 kripto parayı platformundan liste dışı edeceğini duyurdu. Poloniex borsa kullanıcılarına gönderdiği e-postada şu altcoin’lerin platformdan kaldırılacağını belirtiyor: Pascal (PASC), Steem (STEEM), Navcoin (NAV), GameCredits (GAME), LBRY Credits (LBC) ve Clams (CLAM).

Image

Poloniex daha önce platformundan birçok altcoin ve işlem çiftini liste dışı etti. Bu altcoin’ler ve işlem çiftleri şunlardır: TC/XMR, DASH/XMR, ZEC/XMR, MAID/XMR, NXT/XMR, BCN/XMR, LSK/ETH, GNT/ETH, MANA/ETH, QTUM/ETH, STEEM/ETH, OMG/ETH, LOOM/ETH, SNT/ETH, CVC/ETH, KNC/ETH, GAS/ETH, BNT/ETH, LOOM/USDT, SNT/USDT, KNC/USDT, BNT/USDT, FOAM/USDC, Ardor (ARDR), Bytecoin (BCN), Decred (DCR), GameCredits (GAME), Gas (GAS), Lisk (LSK), Nxt (NXT), Omni Layer (OMNI)  ve Augur (REP).

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin