Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı
Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı

Önceki tahminlerinde haklı çıkan analist, Bitcoin için alım seviyesini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat teknik stratejisti Robert Sluymer, Bitcoin’in sürekli bir iyileşme ortasında olduğunu ve yatırımcıların daha fazla BTC satın almak için bu fırsatı kullanması gerektiğini belirtti. Dün, Bitcoin Kasım ayından bu yana ilk kez en yüksek rakamına ulaştı.

Fundstrat teknik stratejisti: “Bitcoin almanın tam zamanı.”

Sluymer konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İkinci çeyrekte Bitcoin biriktirmeye devam etmek için yaklaşık 6.000 dolarlık dirençle bekleyen geri çekilmeleri kullanın.

Analist ayrıca, Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasından geri döneceğini ve ilk çeyrek ticaret aralığından daha ​​uzun vadeli bir toparlanmanın gelişmesinin erken aşamasında olduğunu söyledi. Yazma sırasında Bitcoin 5.800 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, yılın başından bu yana %55 oranında değer kazandı ve pazarın geri kalanını da beraberinde getirdi. Ether 2019’da %26’lık bir tırmanış gördü, Litecoin ise iki kattan fazla arttı.

Robert Sluymer, önceki Bitcoin tahminlerinde haklı çıktı

Kasım ayının ortalarında, Bitcoin 5.500 dolar civarında işlem yaparken Sluymer, varlığın düzelmesinin aylar alabileceği “önemli bir teknik hasar” yaşadığı konusunda uyardı. Sonraki haftalarda Bitcoin 3.136,04 dolara kadar düştü. Ardından Şubat ayında Sluymer, kripto endüstrisinin teknik pozisyonunun hala zayıf olduğu konusunda uyardı. Bu açıklamadan sonra Nisan ayına kadar Bitcoin 5.000 dolar seviyesine düştü.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin