“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı
“Bitcoin 2017’den beri görülmemiş bir sinyal veriyor!” Ünlü stratejist açıkladı

Analistlerin ortak görüşü: Başka bir boğa koşusu kesinlikle geliyor ve Bitcoin fiyatı 400.000 dolara ulaşabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe günü, Bitcoin fiyatı (BTC), Tether’la olan skandala rağmen yine 5.500 doları aştı. Bu, BTC’nin tekrar oyuna başlayabileceği konusunda cesur ifadelere yol açtı.

Bitcoin FUD’a rağmen iyi gidiyor

Tether-Bitfinex sorunlarına ve bunlardan kaynaklanan FUD’a rağmen, Bitcoin’in fiyatı Perşembe günü 5.500 dolara yükseldi. Kendisine “kripto biriktirme makinesi” diyen kripto analisti Galaxy, Twitter sayfasında şu anki BTC grafiğinin 2015 yılının ikinci yarısında olduğu gibi göründüğünü açıkladı ve analist, Bitcoin’in yakında yeni bir ralli başlatmak üzere olduğunu varsayıyor.

Analistler: Başka bir boğa koşusu kesinlikle geliyor

BTC çizelgesinde ayıların hakimiyetinden sonra ilk kez büyük bir yeşil mum gösterdiğinde, BTC oranı iki yılda %6.500 arttı.

Galaxy, şimdi tarihin kendisini tekrar ettiğini ve 2021 yılının sonunda BTC fiyatının 330.000 doları aşması gerektiğini öne sürüyor. Yine de, ABD başkan adayı John McAfee’nin vaat ettiği 1 milyon dolardan çok uzak.

https://twitter.com/TraderScarface/status/1101743597940965376

İlginç bir şekilde, Mart ayının başlarında Twitter $carface adlı başka bir analist tarafından da benzer bir tahmin yapıldı. O zamanlar, BTC’nin önceki modellerini derin bir düşüşle tekrar etmesi ve sonra yükselmesi gerektiğini, fiyatın 102.000 dolara, hatta 336.000 dolara çıkabileceğini yazdı.

BTC için 400.000 dolar kuvvetli bir olasılık

ThinkMarkets’ten bir analizci olan Naeem Aslam, Mart ayında, BTC’nin 400.000 dolara kadar çıkabileceğini söyleyerek bu sonuçları doğruladı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin