Bitmiyor… Facebook'un kripto projesi için bir engel daha
Bitmiyor… Facebook'un kripto projesi için bir engel daha

Onaylandı: Paypal Facebook’un kripto para projesinden çekildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir PayPal sözcüsü, PayPal’ın kripto para projesi Libra’dan çekildiğini belirtti.

PayPal, Facebook kripto para projesinden çekildi

Bir PayPal sözcüsü CoinDesk’e yaptığı açıklamada, ödeme şirketinin Facebook tarafından başlatılan kripto projesine “daha ​​fazla katılmama kararını verdiğini” söyledi; bunun yerine “mevcut misyonumuzu ve iş önceliklerini korumaya odaklanmaya devam ediyoruz” dedi ve şunları ekledi:

Libra’yı desteklemeye devam ediyoruz ve gelecekte birlikte çalışma yolları hakkında diyalogu sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. Facebook, PayPal’da uzun zamandır devam eden ve değerli bir stratejik ortaktı ve Facebook ile çeşitli projelerde ortak olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.

Facebook Haziran ayında kripto para projesi Libra’yı açıkladı ve dünya çapındaki bankaları kullanmayan kişilere finansal hizmetler sağlamak amacıyla istikrarlı bir kripto para çıkaracağını duyurdu. Proje, duyurulunca düzenleyici bir tepkiyle karşılandı ve birçok ülkede politika yapıcılar, Facebook’un küresel para düzenini istikrarsızlaştırma riski taşıyabileceğini iddia etti.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin