lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  
lina cüzdanlarının kripto para yoğunluğu endişe verici boyutlarda  

Bitcoin ve Ripple balinalarından milyonlarca dolarlık hamleler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırımcı ve meraklıları kısa süre önce gerçekleşen 7,3 milyon dolar değerindeki 30 milyon XRP’nin transferinin nedenini anlamaya çalışıyor. Bitcoin balinaları da 70,4 milyon dolar değerindeki BTC’yi taşıdı.

Devasa Bitcoin ve Ripple balinaları uyandı ve satış için harekette!

30 milyon XRP bilinmeyen bir cüzdandan FundingWallet1 olarak tanımlanan bir cüzdana transfer edildi. XRP merkezli forum XRPChat’ta yayınlanan bir dizi yazıya göre, FundingWallet1 Ripple kurucu ortağı Chris Larsen’a ait. XRP araştırmacısı Bithomp’tan gelen veriler, cüzdanın Larsen tarafından etkinleştirildiğini ve şu anda 33 milyon XRP bakiyesi olduğunu gösteriyor.  Larsen, Ripple’ın yönetim kurulunda kalmaya devam ediyor ve yakın zamanda Forbes’in en zengin 400 Amerikalı listesine girdi.

Bu arada, Bitcoin balinaları da harekete devam ediyor, çünkü önde gelen kripto para birimi yana doğru hareket etmeye devam ediyor. En büyük tek transferde dev balina, kripto para borsası BitMEX’den Bitstamp’a 16,2 milyon dolar değerindeki 2.000 BTC’yi transfer etti. En büyük yedi işlemden ikisinde, bilinmeyen bir cüzdandan borsaya geçiş yapan kripto balinası yer aldı ve bu durum balinaların satış yapmak isteyebileceklerini gösteriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin