OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından
OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından "büyük fırsatlar" görüyor

Popüler altcoin OmiseGO (OMG), Japon VC firması Global Brain’den yatırım aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler altcoin OmiseGO (OMG) parasının arkasındaki şirket Omise, açıklanmayan finansmanı sırasında Japonya’da başarılı bir şekilde fon sağladığını duyurdu. Tur, 31VENTURES ve Endonezya VC firması Sinar Mas Digital Ventures ile birlikte Japon risk sermayesi şirketi Global Brain tarafından yönetildi.

OmiseGO, Japonya ve Güneydoğu Asya pazarlarına girmek için fon topluyor

Fonların OmiseGO’nun Japonya ve Güneydoğu Asya gibi büyük pazarlara girmesine yardımcı olmak için toplandığı belirtiliyor. OmiseGO ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Açıklanmayan fonlama sadece ek mali destek sağlamakla kalmayıp, daha da önemlisi, Omise Holdings, Omise ödemeleri, OmiseGO ve GO.Exchange kapsamındaki kuruluşlar tarafından geliştirme aşamasında olan finansal altyapının erişimini güçlendirmek için stratejik ortaklarla bağlantı kurmaya yardımcı olacak.

OmiseGO (OMG), Global Brain ile Aralık ayından beri işbirliği yapıyor

Omise ve Global Brain’in geçtiğimiz yılın Aralık ayından beri yeni bir Blockchain odaklı bir fon kurmayı planladıklarını açıkladıkları sırada işbirliği yaptıkları biliniyordu. Ethereum Toplum Fonu ve Blockchain odaklı bir çalışma alanı olan Neutrino gibi devam eden projeler de birbirleriyle ortaklaşa çalışıyorlar. Ayrıca gelecekte birlikte çalışmaya devam etmeyi planlıyorlar. Fon tutarı bilinmese de, büyük bir tutar olması muhtemel. OmiseGO’nun piyasa değeri ise şu anda yaklaşık 461 milyon dolar seviyesinde.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin