Stablecoin programı HUSD, hayatı kolaylaştıracak
Stablecoin programı HUSD, hayatı kolaylaştıracak

Huobi, volatiliteyi azaltmak için stablecoin programı HUSD’u başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi, volatiliteyi azaltmak için stablecoin programı HUSD’u başlatıyor. Huobi geçtiğimiz günlerde platformuna 4 stablecoin’i ekledi. Şimdi ise borsa yeni bir stablecoin ekleyeceğini duyurdu.

Huobi, yeni stablecoin’leri oynaklığı ve belirsizliği hafifletmek için ekledi

Yakın tarihli bir açıklamada Huobi, HUSD’un maliyetleri düşürecek ve yeni eklenen stablecoin’ler arasında seçim yapma yeteneğini ortadan kaldıracak bir stablecoin programı olacağından bahsediyor.

Bir stablecoin olan Tether’ın (USDT) %5’lik bir fiyat düşüşüne neden olan BitFinex FUD, para biriminin ticaretini yapan tüm borsalarda paniğe yol açtı. Huobi’ye son zamanlarda eklenen stablecoin’ler oynaklığı ve belirsizliği hafifletmek için eklendi.

Stablecoin programı HUSD, hayatı kolaylaştıracak

Ancak, şimdi birkaç stablecoin seçebilme yeteneği ile Huobi, sorunu herkes için daha basit hale getiriyor.  Müşteriler PAX, TUSD, USD ve GUSD ödeyebilirler. Bu stablecoin’lerden herhangi birini yatırdıktan sonra, müşteri bakiyeleri yalnızca HUSD cinsinden yansıtılacak. Müşteriler, çekerken seçtikleri istikrarlı parayı geri çekebilecekler.

Bu uygulama tüm müşteriler için borsada stablecoin’ler kullanılarak hayatı kolaylaştıracak. Maalesef, bu uygulama USDT içermiyor. Huobi, stablecoin’leri izleyeceklerini ve HUSD programının başarısı için gerekli olması halinde yeni stablecoin’ler ekleyip veya çıkartacaklarını söyledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin