Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!
Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!

OmiseGO (OMG) Hindistan’ın en iyi borsasında listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’daki en iyi kripto para borsası platformu olan Unocoin, OmiseGO’yu platformlarında listelediklerini açıkladı. Unocoin kullanıcıları artık OmiseGO (OMG) kripto parasını takas platformunda alıp satabilirler.

OmiseGO (OMG) Hindistan’ın en iyi borsasına ekleniyor

Unocoin Twitter  aracılığıyla OmiseGO’yu platformlarında listelediklerini şu ifadeler ile duyurdu:

OmiseGO artık Unocoin’de yaşıyor. Ticarete başla!

OmiseGO, Ethereum Blockchain’in üzerine kurulmuş bir ERC20 tokenidir. OmiseGO ağı, Ethereum’da finansmanın ölçeklenmesini sağlar ve gerçek zamanlı olarak şeffaf P2P işlemlerine olanak tanır. OmiseGO ağı, içerdiği SDK dijital varlıkların yönetimi, merkezi olmayan bir değişim platformu ve Ethereum’un akıllı sözleşmelerini kullanan güvenli işlemlerle uygulama geliştirmeye olanak sağlıyor.

OmiseGO, yüzde 16,41 oranında kayıp veriyor

OmiseGO, bu hafta piyasada görülen düşüş eğiliminden payını alarak %16,41 oranında kayıp veriyor. Ancak OmiseGO, haftaya 13 dolara yakın bir fiyatla başlamıştı. OmiseGO 17 Mayıs’ta 13,56 dolar seviyesine kadar hızla yükseldi.

OmiseGO  daha sonra 12,2 dolarlık bir düşüş yaşadı ve 18 doların üzerinde bir iyileşme girişiminde bulundu ve 18 Mayıs ‘ta 12,73 dolara yükseldi. 20 Mayıs’taki 13 dolarlık direncini kırdı, 3 gün içinde kademeli bir düşüşe başlamadan önce 13,2 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı ve nihayetinde 10,9 dolarlık mevcut işlem fiyatına geriledi. Unocoin, Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biri. Borsa, kripto para birimlerinde küresel bir oyuncu olmayı hedeflemekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin