McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisini kullanacak
McAfee, POTUS kampanyası için Blockchain teknolojisini kullanacak

Ölüm tehdidi John McAfee’yi caydırmadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ölüm tehditleri gibi banal şeyler John McAfee’yi korkutamaz gibi görünüyor. Sıra dışı kripto meraklısı McAfee, kripto dünyasında iyi tanınan biri ancak şirketin eski güvenlik CEO’su, Atlantic City’deki Blockchain Konferansı’nda canlı bir programı iptal etmek zorunda kaldı. Ona göre “bazı inandırıcı yaşam tehditleri” nedeniyle görüşme iptal edildi. Ancak, konferansa güvenli bir yerden canlı olarak bağlantı sağlandı.

Bu haftanın başlarında John McAfee, “The Bull Market’in yaklaşıyor” tweetini attıktan sonra tekrar manşetlere girdi. Bitcoin’deki fiyat artışı konusunda görüşlerini belirttikten sonra, ICO hakkında şunları ekledi:

Ve bu gerçekleştiğinde, Krakatoa’nın patlaması Meerkat’ın burnu gibi görünecek.

CoinsBank Blockchain Cruise web sitesine göre, ABD merkezli yazılım geliştiricisi McAfee, etkinliğe katılacak. John McAfee, bunu bir tweet ile doğruladı. CoinsBank Blockchain Cruise’dan yapılan açıklamaya göre etkinliğin 7-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanıyor. Yazılım geliştiricisi, üst üste iki kez Blockchain Cruise’da konuşacak. McAfee, Ocak 2018’de düzenlenen Blockchain Cruise Asia’ya da katılmıştı.

McAfee, Blockchain Cruise Europe’daki konuşmasında açıklamalarda bulundu:

Kripto para birimleri dünya çapında kabul görmeye başladıkça istikrar piyasaya hakim olacak ve fiat para birimlerinin kullanımı git gide azalacak. On yıl içinde, fiat para birimleri sadece tahsilat kalemleri olacak ve kripto para birimleri tüm işlemlerin temeli olacak.

Blockchain Cruise Europe, etkinliğe katılan birçok endüstri liderine de ev sahipliği yapacak. Eski Estonya Başbakanı ve Parlamento Üyesi olan Taavi Roivas da dahil olmak üzere birçok etkileyici isim de etkinlikte yerlerini alacak. Listede ayrıca BTCC kurucu ortağı Bobby Lee, Bitcoin Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Roger Ver, Bitcoin Cash CEO’su Brooke Pierce de bulunuyor. Blockchain Cruise, dünyanın her yerinden katılan 100’den fazla şifreleme ve Blockchain uzmanına ev sahipliği yapacak.

CoinsBank Blockchain Cruise, Barcelona, Monte Carlo ve İbiza duraklarıyla yola çıkacak. Cruise, konferanslar dışında paneller, iş toplantıları ve network etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca, katılımcılar için düzenlenen eşsiz bir eğlence programı ve etkinlik sürprizleri planlanıyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin