OKEx
OKEx, Bitcoin Lightning Network'ü platformuna entegre ediyor

OKEx, XRP/USDT ve ETC/USDT vadeli işlemlerini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli kripto para borsası OKEx, 4 Aralık Çarşamba gününden itibaren XRP ve ETC için USDT marjında ​​vadeli işlemlere başlıyor.

OKEx ilk defa 14 Kasım’da USDT bazında vadeli işlemlere başlamıştı. Ve ilk vadeli işlem sadece Bitcoin’e (BTC) desteğiyle başlamıştı:

Dijital varlık, USDT cinsinden teklif edilen ve fiyatlandırılan sanal bir türev ürün olarak sunulan BTC/USDT sözleşmesi, 0,0001 BTC’lik bir ön değere sahiptir. Kullanılabilir kaldıraç aralığı 0,01-100x’tir. Traderlar sırasıyla kripto para biriminin fiyatındaki artış veya düşüşü değerlendirmek adına bir pozisyon için long ya da short işlem açabilirler.

OKEx, USDT tabanlı vadeli işlemlerin avantajlarını ise olarak şunları belirtti:

  •     “Doğrusal Sözleşme”
  •     “Verimlilik ve Düşük Maliyetli”
  •     “Nispeten Kararlı”
  •     “Sezgisel Ticaret Deneyimi”

OKEx, yakın zamanda, “EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, TRX ve BSV” gibi diğer popüler kripto varlıklar için USDT bazlı vadeli işlemler sunmayı planlıyor.

Bugüne kadar OKEx, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), EOS, Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) için USDT marjlı vadeli işlemler teklifleri sundu.

Bugün, saat 07.00’de UTC’de (TSİ 10.00) XRP ve ETC için USDT marjlı vadeli işlemlere başlandı.

OKEx XRP/USDT vadeli işlemlerinin özellikleri

https://static.cryptoglobe.com/filer_public_thumbnails/filer_public/8e/b7/8eb70aa6-5731-4c55-a434-04599b86521f/xrpusdt_futures.png__400x418_q85_crop_subsampling-2_upscale.png

ETC/USDT vadeli işlemlerinin özellikleri

ETC:USDT futures.png

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin