Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar
Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

Değerini artırmaya devam eden Tezos (XTZ) yeni bir “golden cross” eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance kripto paraya olan staking desteğini artırırken Tezos, yüzde 3.25 oranında değer kazanarak 1,31 dolara yükseldi.

50 günlük hareketli ortalama 100 günlük hareketli ortalamayı yukarı yönlü kesmesi ise bir yükseliş sinyali olarak görülüyor. Ayrıca, 200 Günlük MA ile başka bir “golden cross” yolunda. XTZ, dün 1,29 dolar seviyesinde zirve gördükten sonra bugün bir düzeltme yaşayarak şu an 1,24 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Binance’dan Tezos staking desteği

Binance, Tezos’a (XTZ) staking desteği vererek, staking komisyon ücretini de sıfırladı. Bu, Coinbase ve Gate.io’daki yüzde 33 ile yüzde 25 arasındaki yüksek oranlı ücretlerin aksine oldukça cazip bir teklif. Her iki borsadaki pay şu an yüzde 4’ün altında. Coinbase Custody’de yaklaşık 2,5 milyon Tezos (yaklaşık 3,75 milyon dolar) tutarında bir node bulunuyor.

xtzusd trading view

Tezzigator ve Coinone Exchange gibi diğer popüler staking hizmetleri, yaklaşık yüzde 10 oranında ücret alıyorlar. Binance, sıfır ücret önererek oyunu tamamen değiştirmişe benziyor.

Staking’de liderlik rekabeti

Ethereum’un [ETH] önümüzdeki yıl PoS versiyonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Buna göre borsalar, staking alanında büyük bir rekabet bekliyor.

Ethereum, yılın en yüksek seviyesinden şu an yüzde 60 oranında düşük işlem görüyor. Tezos 1,81 dolar seviyesinden yalnızca yüzde 33 oranında değer kaybetti. Olumlu eğilimin çoğu, Tezos’un staking işlemleri için artan desteğe bağlanabilir. Coinbase gibi önde gelen kripto borsaları buna destek verdi. Ayrıca, İsviçre merkezli SIX Exchange de buna dayalı bir ETP başlattı.

Staking, kripto para cinsinden varlıklarda düzenli kazanımlar sağlar. Şu anda, Tezos yıllık yüzde 6-7 oranında getiri sağlamakta. Bununla birlikte, XTZ’deki fiyat dalgalanması nedeniyle, gerçek yatırım getirisi piyasada dalgalanma gösterebiliyor.

Piyasadaki mevcut varlıklara göre, ilk on ETH adresinden altısı kripto takas ve saklama platformlarına ait. Bu nedenle, bu platformların müşteriler için de staking gerçekleştirmesi muhtemel.

top ethereum addresses

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin