OKEx Waves (WAVES) tokenini listeliyor
OKEx Waves (WAVES) tokenini listeliyor

OKEx Waves (WAVES) tokenini platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para borsası platformundan biri olan OKEx, günde 1 milyar dolardan fazla işlem hacmine sahip. OKEx Waves (WAVES) tokenini platformunda listelediklerini açıkladı. Borsada, Waves’e ilişkin işlem çiftleri: WAVES/BTC, WAVES/ETH, WAVES/USDT ve WAVES/OKB olacak.

OKEx Waves (WAVES) tokenini listeliyor

OKEx, Waves tokenini 14 Haziran’da 08:00 UTC’de itibaren işleme açacağını açıkladı. 15 Haziran’da, Waves spot ticareti (BTC, ETH, USDT, OKB Market) saat 08:00’de başlıyor.  Yazım sırasında Waves, %3 oranında artışla 3,58 dolardan işlem görüyor. Waves şu anda 358 milyon dolarlık piyasa değeriyle 41. sırada yer alıyor.

OKEx Waves (WAVES) tokenini platformuna ekliyor
OKEx Waves (WAVES) tokenini platformuna ekliyor

OKEx, daha önce belirttiği gibi token listeleme de kapsamlı normlara sahip. Yeni bir token listelemesi için halka açık bir oylama yapmadan önce, listeleme ekibi titiz bir inceleme süreci yürütür. Bu süreç aynı zamanda, tercih ettikleri bir ürünü destekleme ayrıcalığına sahip olan Prime Investors’ı da içeriyor. OKEx Prime Investors, Blockchain endüstrisinde saygın ve deneyimli kurumlar veya bireylerdir. Bundan sonra herkes OKB tokenini kullanarak, OKEx üzerinde listelenecek yeni bir projeye oy verebilir. Çok sayıda OKB tokeni tutanlar token listeleme sürecini önemli ölçüde etkileyebilir.

Waves (WAVES) nedir?

Waves platformu, kullanıcılarının kendi dijital varlıklarını en güvenli ve basit bir şekilde depolamalarını, yönetmelerini, yayınlamalarını ve ticaretini sağlamaları için tasarlanmış bir platform. Waves, Bitcoin’in altyapısı olan açık kaynaklı Blokchain altyapısını kullanır. Amaç Bitcoin’in yerine geçmek değil tam aksine Bitcoin, kripto paralar, fiat para birimleri ve her çeşit gerçek dünya varlıklarının, tamamen merkezi olmayan bir şekilde düzenlenip aktarılması ve değiştirilebileceği bir platform yaratmak. Platform, Nisan 2016’da başlatıldı ve Java’nın eleştirilerine hitap etmek için tasarlanmış genel bir programlama dili olan Scala’da yapılacak ilk kripto para sistemini kurdu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin