OKEx’ten önemli XRP ve altcoin hamlesi
OKEx’ten önemli XRP ve altcoin hamlesi

OKEx Türkiye’ye açılıyor ve Türk lirası C2C işlemini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli, dünya en büyük kripto para borsalarından OKEx, İstanbul’da düzenlediği C2C Network Lansman Etkinliğinde C2C (müşteriden müşteriye) fiat – token işlem platformunda Türk Lirası’nı ekleyerek Türkiye’ye açıldığını duyurdu. Türk Lirası C2C ticaret servisi Nisan ayının başlarında faaliyete geçecek. Ayrıca Türkiye pazarında artması muhtemel trafiğe hitap etmek için, Türkçe dil desteği hâlihazırda desteklenen 8 dile ek olarak, OKEx.com’a entegre edildi.

OKEx Operasyonları Başkanı Cheung’un paylaşılan basın bildirisindeki görüşleri şu şekilde:

Türkiye, Avrupa’daki en yüksek kripto sahiplik oranlarından birine sahip olan ülke ve dünyanın en hızlı büyüyen kripto para topluluklarından birine sahip. Türkiye ekonomik bir durgunluğa girerken, insanlar tasarruflarını ve yatırımlarını korumanın yollarını arıyorlar. Bunların bir kısmı dijital varlıklara yöneldi. OKEx olarak aktif şekilde buradaki topluma hizmet etmenin yollarını arıyoruz. Türk Lirası’nı destekleyerek Türk halkının ekonomik istikrar konusundaki endişelerini ele almak için ek bir çözüm sunmayı umuyoruz.

Dün akşam İstanbul’da düzenlenen ağ etkinliğinde OKEx, ülkedeki kripto ve Blockchain gelişimini konuşmak için bir grup Blockchain ve teknoloji meraklısı ile bir araya geldi. “Mindxchange” oturumu sırasında, birkaç kripto lideri ve girişimci, Türkiye’deki dijital varlıkların kitlesel benimsenme süreci hakkında kendi görüşlerini içeren bir konuşma yaptı.

SocialTheGang’ın kurucusu Hakan Kayış, Menapay’ın eş yöneticisi Tolga Odoğlu, Colendi’nin kurucu ortağı ve CPO’su Eray Eren, Solak & Partners avukatı Elçin Karatay’nın bulunduğu panelistler kripto adaptasyonunun nasıl sağlanacağı ve Türkiye pazarındaki Blockchain uygulamalarının potansiyeli hakkında görüşlerini paylaştı.

OKEx C2C Ticaretinde Türk Lirası

OKEx C2C alım satım platformu, kullanıcıların kendi seçmiş oldukları döviz kurları ve fiat para birimleri ile Sanal Finansal Varlıklar satın alma veya satma, emirlerini düşük volatilite piyasası ve sıfır işlem komisyonu sunarak kullanıcılara yararlanma yoluyla emir vermelerini sağlar. Türk Lirası C2C Ticaret Platformu’nun Nisan ayı başında resmen faaliyete geçeceği bildirildi.

OKEx C2C ticareti, Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) alım satımı için merkezi olmayan bir platformdur. Türkiye’deki kullanıcıların, C2C platformunda işlem yapmak için KYC seviye 1 doğrulaması ve geçerli bir Türk banka hesabı ile cep telefonu numarası dâhil olmak üzere basit adımları tamamlamaları gerekiyor.

C2C ticareti hakkında daha fazla bilgi için, OKEx’in destek sayfası ziyaret edilebilir.

OKEx, Malta merkezli dünya en önemli dijital varlık borsalarından biri olup token ticareti, vadeli işlem ticareti, sürekli takas ticareti ve Blockchain teknolojisine sahip global trader’lara endeks takibi gibi kapsamlı dijital varlık alım satım hizmetleri sunan bir girişim. Şu anda borsa, kullanıcıların stratejilerini en iyi şekilde uygulayabilmeleri için 400’den fazla token ve vadeli işlem çifti sunuluyor. Platform, dijital varlık ticareti konusunda 200’den fazla ülke ve bölgeden milyonlarca müşteriye hizmet veren emniyetli, güvenilir ve istikrarlı bir ortam sunuyor.

OKEx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin