Lisk Hub 1.1.0 ve Lisk Nano 2.0.0, Lisk Core 1.0 ile uyumlu
Lisk Hub 1.1.0 ve Lisk Nano 2.0.0, Lisk Core 1.0 ile uyumlu

OKEx Lisk (LSK)’i listeledi ve LSK yüzde 8 oranında arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış borsa OKEx, bugün erken saatlerde Lisk tokeni için platformuna destek ekledi. Lisk tokeni, Lisk Blockchain’inde bir para birimi olarak kullanılan tokendir. OKEx Lisk (LSK)’i listeledikten sonra LSK yüzde 8 oranında artış gösterdi.

Lisk projesi, JavaScript programlama dilini kullanıyor

Lisk projesi ayrıca geliştiricilerin JavaScript kullanarak Blockchain uygulamaları oluşturmasını sağlar. Lisk Mainchain’de merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için geliştiriciler için özel yan zincirler sunar. Mainchain daha sonra tüm yan zincirler için gelecekte merkez haline gelecek. Lisk platformu henüz canlı değil.

Geliştiriciler, dünyanın en yaygın kullanılan programlama dili olduğunu söyleyerek, İnternet’in dili olduğu için JavaScript kullandıklarını belirtiyor. Lisk, Consensus için Delegated Proof of Stake (DpoS) protokolünü kullanır ve bunu %51’lik saldırı riskinden korunmak için yapar.

OKEx Lisk (LSK)’i listeledikten sonra LSK yüzde 8 oranında artış gösterdi

Kripto para, 106 milyon Lisk tokeninin maksimum dolaşım kaynağına sahip. Blockchain için blok ödülü ilk yıl için 5, ikinci yıl için 4, üçüncü yıl için 3, dördüncü yıl için 2 olacak ve nihayet yaklaşık %1’lik bir oranla sonuçlanacak şekilde 1 tokene düşecek.

Lisk tokeninin fiyatı, 29 Mayıs’ta görülen bir artışla birlikte, hafta boyunca 8 dolar seviyesinde işlem gördü. Lisk fiyatı birkaç saat içinde 8,08 dolardan 8,62 dolara yükseldi. Fiyat, 31 Mayıs’ta 8,69 dolardan 8,35 dolara ufak bir düşüş görse de, ertesi gün kayıplarını geri kazandı. Fiyatın 8,63 dolardan bugün 9,33 dolara yükselmesiyle bir yükseliş mitinginin meydana gelme ihtimali var. Sadece birkaç saat içinde Lisk, %8,1’lik bir büyüme oranı gösterdiği için 9 dolarlık direncini terk etti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin