okex iota
OKEx, IOTA ödüllü bir kampanya başlattı

OKEx, IOTA ödüllü bir kampanya başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2014 yılında kurulan ve dünyanın lider kripto para borsalarından olan OKEx, düzenlediği çeşitli etkinliklerle ve borsasına yeni eklediği coinlerle büyümeye devam ediyor. Bugün ise OKEx IOTA ödüllü bir kampanya başlattığını duyurdu.

Buna göre 2018 yılında düzenlediği OKEx Global Meet Up Tour 2018 etkinliği kapsamında müşterilerine hediye kripto para dağıtacak.

Kripto para borsasının resmi hesabından paylaştığı tweette düzenledikleri etkinliğin bir sonraki durağının nerede olacağını doğru tahmin eden ve ilgili tweeti retweet yapan kullanıcılar arasında yapılacak çekiliş ile belirlenecek 30 kişinin her birine 10 IOTA hediye edilecek.

Çekilişe katılma şartları ise OKEx’in resmi Twitter hesabındaki ilgili kampanya duyurusunu #WhereIsOKExNextStation etiketi ile retweet yapmak ve bir dahaki tanışma turunun nerede olacağının tahminini tweetin altına yazmak. Bunun yanında elbette ki ilk şart OKEx resmi Twitter hesabını takip etmek. Eğer katılım şartlarını yerine getiren ve doğru tahmin eden kullanıcıların sayısı 30’u geçerse, kampanya 30 kişi ile sınırlı olduğundan kazananlar yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek.

OKEX IOTA ödüllü kampanyası 24 Temmuz’a kadar sürecek

Ayrıca OKEx yaptığı kampanyada bir daha ki buluşmanın nerede olacağına dair sorduğu soruda kullandığı görsel, buluşma şehri hakkında bir ipucu olarak duruyor. Tahminde bulunmak isteyenler bu görsele göre tahminlerini yapabilirler.

Kampanya 24 Temmuz’a kadar devam edecek. Sonrasında ise çekiliş sonucu kazananlar yine OKEx’in resmi Twitter hesabı üzerinden duyurulacak. Bugün yayınlanmaya başlayan ve 30 kullanıcının her birine 10 IOTA ödüllü kampanya şimdiden ilgi görmeye başladı bile.

ahminimiz paylaşımlar arttıkça yarından itibaren katılımcı sayısında da önemli bir artış olması yönünde.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

OKEx yeni bir borsa geliştirmek amacıyla MSX ile ortaklık kuruyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin