OKEx C2C
OKEx yeni bir kripto türevi ürün piyasaya sürüyor

OKEx C2C platformunda XRP ve BCH ‘yi listelemeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta merkezli büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx C2C (müşteriden müşteriye) işlem platformunda Ripple (XRP) ve Bitcoin Cash’i (BCH)  listelediğini açıkladı.

Günlük işlem hacimlerine göre şu an üçüncü büyük kripto borsası olan OKEx, kullanıcıların şimdi desteklenen beş fiat para ile XRP ve BCH alıp veya satmasına izin veriyor. OKEx C2C işlem platformundaki bu fiat paralar ise İngiliz sterlini (GBP), Çin renminbi (CNY), Vietnam dongu (VND) , Rus Rublesi (RUB) ve Tayland Bahtı (THB) olarak gözüküyor. Tayland bahtı ise Şubat ayının ortalarında OKEx C2C platformuna eklenen son para birimi.

OKEx C2C platformu kişiler arası ticaret imkânı sunuyor

En son güncelleme işleminde yapılan duyuruya göre OKEx C2C platformundaki tüm hizmetler kesintisiz olarak devam edecek. Platform, kullanıcıların kendi seçtikleri döviz kurları ve ödeme yöntemiyle emir girmelerini, fiat kullanarak işlem ücreti ödemeden diğer kullanıcılardan kripto alıp satmalarını sağlıyor.

Yeni listelenen pariteler, hâlihazırda desteklenen en büyük kripto para Bitcoin (BTC), ana stabil coin Tether (USDT), en büyük altcoin Ethereum (ETH) ve Litecoin’in (LTC) ardından eklenen diğer kripto paralar oldu.

Aynı zamanda, OKEx üç kripto paranın platformundan çıkarıldığını duyurdu. 25 Şubat’ta OKEx, 17. sıradaki kripto para NEO (NEO) ile QTUM (QTUM) ve Exchange Union (XUC) ‘nu platformundan çıkaracak.

Son zamanlarda, OKEx, platformunda Bitcoin SV (BSV), QTUM, DASH (DASH) ve NEO’yu 3 katı kaldıraç seçeneği ile Bitcoin veya Tether karşısında işlem görmelerini sağlayan dört yeni kripto türev çifti listelemişti.

XRP ve BCH ile ilgili son gelişmeler

Yeni listelenen XRP tokeni bildiğiniz gibi Ocak ayında en büyük altcoin olma unvanını Ethereum’a kaptırmıştı. Şu an ise piyasa sermayesine göre üçüncü en büyük kripto para konumunda. Son zamanlarda ise Japon finansal hizmetler devi SBI Holdings CEO’su, Ripple’yi kripto endüstrisinin geleceği konusunda iyimser kalmanın nedenlerinden biri olarak göstermişti.

Ağustos 2017’de Bitcoin hard forku sonucu oluşturulan kripto para olan Bitcoin Cash, pazar sermayesine göre altıncı en büyük kripto olarak sıralanıyor. Kripto para ile ilgili son güncel gelişme ise Coinbase ile ilgili. ABD merkezli büyük kripto para borsası ve cüzdan hizmeti sağlayıcısı Coinbase, cüzdan hizmetine BCH’yi de eklediğini duyurdu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin