Borsalarda tutulan stabilcoinler10 milyar dolara ulaştı
Borsalarda tutulan stablecoinler 10 milyar dolara ulaştı

OKCoin Borsası platformuna Stablecoin’leri ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24  Ağustos’ta OKCoin Borsası, Bitcoin ve fiat para birimlerine karşı Stablecoin’lerle ticarete izin vereceğini belirten bir rapor yayınlayarak yeni ticaret çiftlerini platformuna eklemeye karar verdiğini açıkladı. Tether (USDT) ve TrueUSD, OKCoin’e dahil edilen ilk Stablecoin grubu. Stablecoin temelde değişmeyen bir varlığa sabitlenen ve piyasada dalgalanmayan varlıklar.

OKCoin Borsası Tether (USDT) ve TrueUSD’yi listeliyor

Tether, geleneksel fiat para birimiyle her zaman 1’den 1’e yedeklenen en popüler istikrarlı kripto para birimi. Temel olarak, 1 USDT her zaman 1 USD’ye eşit olacak. Tether platformu açık, güvenli ve şeffaf bir Blockchain teknolojisiyle geliştirildi. Yazım sırasında Tether, %0,63 oranında hafif bir düşüşle 0,99 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Tether, şu an 2,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 8. sırada yer alıyor.

Tether (USDT) fiyat grafiği
Tether (USDT) fiyat grafiği

TrueUSD, adından da anlaşılacağı gibi, ABD dolarına eşitlenmiş olan Stablecoin ancak piyasada nispeten yeni bir para. TrueUSD, ABD doları tarafından tamamen teminatlandırılmış bir başka piyasada dağıtılmış kripto para birimi. Ekip yasal olarak korunduğundan, bazı mağazalarda ve ATM’lerde USD karşısında kullanılabilir ve itfa edilebilir.

Pekin mahkemesinde Bitcoin forku ile ilgili ilk dava

OKCoin, geçtiğimiz günlerde Ağustos 2017’de Bitcoin Cash’i almadığını iddia eden Çinli bir kripto para birimi yatırımcısı tarafından bir dava açıldığında haberlerde yer aldı. Bu dava Pekin mahkemesinde Bitcoin forku ile ilgili ilk dava.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin