OKCoin Borsası 20 ABD eyaletinde hizmet veriyor
OKCoin Borsası 20 ABD eyaletinde hizmet veriyor

OKCoin Borsası ABD eyaletlerinde yaygınlaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKCoin Borsası 12 Eylül’de yayınlanan bir açıklamaya göre, token alım satım işlemlerinin yirmi yeni ABD eyaletine yayıldığını duyurdu.

OKCoin Borsası 20 ABD eyaletinde hizmet veriyor

Açıklamaya göre borsa, Alaska, Arizona, Colorado, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, Tennessee, Teksas, Utah ve Wisconsin eyaletlerine ticaret hizmetlerini genişletti. OKCoin’de Pazarlama Başkan Yardımcısı olan Jim Nguyen, blog yayınında federal ve eyalet yasalarına uymak için borsanın her eyalette düzenleyicilerle işbirliği yaptığını belirtiyor. Şirket CEO’su Tim Buyn konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Kripto para piyasasının tam potansiyeline ulaşması için, büyük borsalar, dönüştürülebilir sanal para birimleri, dijital ürünler veya menkul kıymetler için mevcut ve yeni düzenleyicilerle çalışmak zorunda.

Açıklamada, OKCoin’in hem tokenle hemde fiat birimi ile yapılan alım satım işlemleri için de para iletim ruhsatları (MTL) başvurusunda bulunduğu belirtiliyor. Lisansları aldıktan sonra, OKCoin ticaret platformunu diğer ülkelere getirmeyi planlıyor.

OKCoin kurucusu dolandırıcılıktan göz altına alındı

Bu arada OKCoin Borsası’nın kurucusu Xu’nun 11 Eylül’de şüpheli dijital para dolandırıcılığı ile ilgili olarak Çin’de gözaltına alındığı iddia ediliyor. WFEE Coin’de bir grup yatırımcı, Xu’nun hissedar olduğu bir şirketten dolandırıcılık iddiaları nedeniyle şikayette bulundu. Ancak, 24 saat içinde Xu, polisin sorgulamasından sonra serbest bırakıldığını ve dolandırıcılık iddialarını reddettiğini açıkladı. Şirket Xu’nun WFEE ile herhangi bir bağının olduğunu reddetti. Şirket COO’su Andy Cheung, konu hakkında şu açıklamaları yapıyor:

Bay Xu’nun WFEE ve şirketi ile bir ilişkisi yok. WFEE, OKBC’nin (OK Blockchain Capital) ve diğer birçok sermayenin yatırımını satın almasına rağmen, WFEE white paper ve ekip üyelerine yapılan değişiklikler OKBC’ye bildirilmedi.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin