Hayaldi gerçek oldu: Dünyanın ilk kripto para destekli şehri geliyor!
Hayaldi gerçek oldu: Dünyanın ilk kripto para destekli şehri geliyor!

Ohio eyaleti, Blockchain için Amerika’nın kalbi haline geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ohio eyaleti milletvekilleri ve akademisyenleri, Ohio eyalet meclisinde düzenlenen basın toplantısında Blockchain inovasyonu ve araştırma merkezi kuracaklarını açıkladılar.

Blockchain teknolojisi Ohio eyaleti için ümit verici bir fırsat

Ohio Temsilciler Meclisi Başkanı Ryan Smith tarafından düzenlenen toplantıda, Ohio’daki bir Blockchain ekosisteminin gelişim ve yol haritası üzerine konuşuldu. Smith, katılımcılarla birlikte Blockchain teknolojisini devrim niteliğinde bir yenilik ve Ohio için ümit verici bir fırsat olarak göstermeye çalışıyor. Teknoloji hala emekleme aşamalarında olduğu için, Smith Ohio’nun devrimin ön safında olabileceğini belirtiyor. Smith ayrıca, Blockchain bilgisini geliştirecek olan Ohio’daki Blockchain alanı için yüksek lisans programı açılmasını öneriyor.

Diğer konuşmacılardan, Ohio State Üniversitesi profesörü ve başkanı Hesham El Gamal’da Blockchain teknolojisini överek, Blockchain ile ilgili kuruluşun inşasının devletin geleceği için en değerli inisiyatif olabileceğini öne sürüyor. Teknolojinin sağlık ve bilgisayar mühendisliği gibi çeşitli endüstrileri etkileyebileceğini de ekliyor.

Blockchain teknolojisi ticaret alanında fayda sağlayacak

Columbus Collaboratory  CEO’su Matt Wald, Blockchain endüstrisinin mali sektördeki ve çeşitli iş alanlarındaki faydalarını açıkladı. Özellikle tedarik zinciri takibine ve veri depolamaya uygulanabilecek avantajlara odaklandı. En önemlisi, bu yaz iş anlaşmaları için yasal olarak tanınan Blockchain teknolojisine yönelik Ohio Senatosu tasarısının başarısını anlattı.

Bu tarz Blockchain haberleri bize dünyanın yeni teknolojiye hazırlandığını gösteriyor. Blockchain sistemi çok önceleri bilinmesine rağmen yeni yeni değeri anlaşılıyor ve hayata geçiriliyor. Kripto paralara göre geride kalan sistemin yaygınlaşması da sektör için hayati önem taşıyor. Umarız bu tür haberlerin sayısı artar ve kripto paraların gelişimini hızlandırır.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin