Octagon Strategy: “Düzenleyici adımlar fiyatların iyileşmesini sağlayacak.”
Octagon Strategy: “Düzenleyici adımlar fiyatların iyileşmesini sağlayacak.”

Octagon Strategy: “Bitcoin fiyatı yükselecek!” İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Octagon Strategy şirketinin baş taciri, şirketin fiyat düşüşlerine ve gelecekte karşılaşılabilecek engellere rağmen Bitcoin fiyatının yükseleceği yönündeki inancını koruduğunu söyledi.

“Bitcoin piyasalarındaki mevcut aşağı yönlü fiyat baskısını reddetti.”

Strategy, emtia ve dijital varlık ticareti şirketi. Strategy’nin baş taciri Ryan Rabaglia’a göre, geçtiğimiz hafta  2018 yılı içinde üçüncü kez 6.000 doların altına düşen Bitcoin piyasalarındaki mevcut aşağı yönlü fiyat baskısını reddetti. Ryan Rabaglia açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Bu pazarda nereden geldiğimizi hatırlamak daha şaşırtıcı. Bir önceki yılın aynı dönemine göre %100’ün üzerindeyiz.

Octagon Strategy: “Düzenleyici adımlar fiyatların iyileşmesini sağlayacak.”

Bitcoin’in devam eden fiyat amortismanı,  ana akım medya ve finans kaynaklarına göre yeni bir düşüş eğilimine işaret ediyor. Rabaglia’ya göre ise kripto paralar için dünya çapında daha resmi bir görüntü sunacak olan düzenleyici adımlar fiyatların iyileşmesini sağlayacak. Rabaglia açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Ben ona iki ucu keskin bir kılıç olarak bakıyorum. Bu düzenlemelerle ilgili belirsizlik, piyasada baskı yaratan şey. Bu düzenlemeyi kurduktan sonra, pazara girecek profesyonel ve geleneksel oyuncular, düzenleyicilerden destek alacak.

Şirketin sahibi ve finans uzmanı Dave Chapman, geçen yıl firmanın Hong Kong finans kurumlarından Blockchain’den ziyade Bitcoin hakkında bilgi talepleri olduğunu açıkladı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin