Analistlere göre NVIDIA kripto para sektörü sayesinde coşacak.
Analistlere göre NVIDIA kripto para sektörü sayesinde coşacak.

Analistlere göre Nvidia kripto para sektörü sayesinde coşacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendi kendini süren otomobillerden ve kripto para madenciliğine dek satışlarda yaşanan düşüşe rağmen, analistler güçlü bir oyun ve veri merkezi satışına giren Nvidia’nın bu çeyrekte gelirlerinin artacağını tahmin ediyor. Beklentiye göre Nvidia kripto para sektöründen gelen gelirlerle kalkınacak.

Geçen yıla göre %47 ve %78 oranında artışlar bekleniyor

Geçmişte Nvidia kripto para madenciliği alanında güçlü satış rakamları yakalamıştı. Analistler bu satışların düşeceğini tahmin ederken, bu fark oyun ve sunucu satışlarında beklenen büyüme ile kapanacağa benziyor.

Analistlerin tahminleri, şirketin bir önceki yıla kıyasla, oyun gelirinin %47’lik bir artışla 1,75 milyar dolara ve veri merkezli gelirinin %78 artışla 740,1 milyon dolara çıkması yönünde.

Evercore analistlerinden C.J. Muse da Nvidia’nın güçlü yanlarına değindi. Muse şu sözleri kullandı:

Veri Merkezi/AI (Yapay zeka), özellikle Nvidia’yı destekleyen yeni bir oyun döngüsünün ek faydasını göz önünde bulundurarak, bir güç alanı olmaya devam ediyor.

“Nvidia kripto sektörüyle güç kazanacaktır.”

Muse sözlerine şöyle devam etti:

Kripto para güdümlü Ethereum GPU madencilik gücünün olası bir düşüşü ile ilgili endişelerin büyük ölçüde abartıldığı inancındayız. Nvidia, kripto para tarafından yönetilen kuyruk rüzgarlarından gelen zorlu karşılaştırmalar yoluyla büyük ihtimalle güç kazanacaktır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Nvidia Blockchain destekli yapay zeka oluşturacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin