Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı
Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı

NPXS entegrasyonu: PundiX, dünyanın önde gelen POS üreticisi ile anlaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Ödemeleri Startup’ı PundiX tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, Amerikan Ölçek Noktası sisteminin (POS) üreticisi VeriFone tarafından, kripto para birimi ödeme sistemi için geliştirilen bir cihaz piyasaya sürüldü.

PundiX, XPOS kripto modülünü dahil etti

Basın açıklamasına göre, PundiX, dünyanın önde cihaz üreticisi VeriFone tarafından üretilen X990 Android tabanlı POS terminaline XPOS kripto modülünü dahil etti. Bu yeni adımla çok sayıda perakendeci kripto para birimleri cinsinden ödemeleri kabul edebilecek. PundiX konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

Bu entegrasyon sayesinde VeriFone X990’ı etkinleştirilmiş bir XPOS modülüyle kullanan mağazalar ve satış noktaları artık geleneksel işlemlerle birlikte kripto para birimi ödemelerini işleme koyabilir.

XPOS özellikli cihazlar, Bitcoin (BTC), Eter (ETH), Binance Coin (BNB), KuCoin (KCS), Kyber Network (KCS), Nem (XEM) ve Pundi X (NPXS) gibi birçok farklı para birimi üzerinden kripto ödemeleri yapmanıza olanak sağlayacak. Cihaz, işlem sırasında fiat ve kripto arasında, Pundi XPASS kartları veya XWallet Uygulaması kullanılarak yapılabilecek otomatik değiş tokuşlara izin verecek. Verifone’deki Asya-Pasifik Bölgesi Başkanı Jannos Papadopoulos anlaşma hakkında şunları söyledi:

Yenilikçi teknolojisini cihazlarımıza entegre etmek için Pundi X ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. X990’da Blockchain teknolojisinin kullanılması, perakende ortaklarımızın kripto para birimleri olan yeni nesil müşterilerle etkileşiminde devrim oluşturuyor.

Kripto dünyası için çok faydalı

Bu son gelişme, kripto dünyası için çok faydalı olacak ve geniş bir kripto ödemeleri ağı oluşturacaktır. Basın bültenine dayanarak Verifone, POS Solutions’ın lider distribütörü ve sağlayıcısıdır. Verifone, 150’den fazla ülkeye yaklaşık 35 milyon cihaz gönderdi. CrunchBase, şirketin gelirinin yaklaşık yıllık 1.8 milyar dolar olacağını tahmin ediyor.

Haziran 2018’de, PundiX Endonezya’daki Crypto POS cihazlarını piyasaya sürerek, merkez bankasının önümüzdeki üç yıl içinde kripto para birimi bakış açısını değiştireceğini garanti etti. Bir hafta önce, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir kripto ödemeleri startup’ı olan Fold, Amazon, Starbucks, Uber ve diğer büyük perakende devlerin bazılarında Lightning Payment Networks’ü başlattı.

Cryptoground

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin