Nouriel Roubini: “Bitcoin fiyatı sonunda sıfıra gidecek.”
Nouriel Roubini: “Bitcoin fiyatı sonunda sıfıra gidecek.”

Nouriel Roubini: “Kripto paralar Kuzey Kore’den daha merkezi!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen bir NYU ekonomi profesörü, kripto para birimlerinin “Kuzey Kore’den daha merkezi” olduğunu iddia ediyor. Nouriel Roubini, Twitter aracılığıyla kısa bir süre sonra, ABD Senatosu’nun kripto para ve Blockchain konusundaki duruşmasına katılacağını söylüyor.

Nouriel Roubini: “Bitcoin fiyatı sonunda sıfıra gidecek.”

Roubini’nin kripto paraların merkezileştiği konusundaki eleştirileri yalnızca maden gücünün aşırı yoğunlaşmasında ya da merkezi borsaların yaygınlığında değil, aynı zamanda kripto paraların arkasındaki geliştiricilerde hedeflenerek yapılıyor. Merkezileşmeyi sık sık eleştiren ve özellikle merkezileştirilmiş borsalara karşı olan Vitalik, muhtemelen bu yorumla ilgilenecek. Bu hafta Vitalik, Twitter aracılığıyla eninde sonunda Ethereum projesinden ayrılacağını söyledi.

Roubini geçmişte Bitcoin’in “kaliteli bir Excel elektronik tablosu” olduğunu ve Bitcoin fiyatının sonunda sıfıra gideceğini tahmin ettiğini söyledi. Roubini, diğer piyasalar ve genel olarak ABD ekonomisi ile ilgili benzer ifadeler kullanmasıyla tanınıyor. Yaklaşan Senato duruşmasına Roubini, kripto para lobi grubu Coin Center’da araştırma direktörü olan Peter Van Valkenburgh ile katılacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin