Noah Coin (NOAH) yüzde 99 oranında arttı!
Noah Coin (NOAH) yüzde 99 oranında arttı!

Noah Coin (NOAH) şaha kalktı: NOAH yüzde 99 oranında artarak akıllarda sorular bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saat içerisinde piyasada inanılmaz artış gören kripto para Noah Coin (NOAH) oluyor. Noah Coin bugün yaklaşık %99 oranında değer kazandı.

Noah Coin (NOAH) fiyat grafiği
Noah Coin (NOAH) fiyat grafiği

Noah Coin (NOAH) yüzde 99 oranında arttı!

Noah Coin yazım sırasında %54,06 oranında artışla 0,0029 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 98 milyon dolara yaklaşan piyasa değeriyle 71. sırada yer alıyor. Sert yükselen Noah Coin son 24 saatte 4,6 milyon dolarlık işlem hacmine sahip. Noah Coin bu artış hızıyla en değerli 100 kripto para içerisine giriyor. Kripto paranın ticaretinin yüzde 75 oranıyla daha çok HitBTC Borsası’nda yapıldığı görülüyor.

Noah Coin (NOAH) neden artıyor?

2016 yılında başlatılan Nuh Projesi, öncelikle Japonya-Filipinler ticaretini ve pazarını geliştirmeye odaklanan bir kripto para birimi platformu. NOAH, Blockchain ve kripto para odaklı bir şehir yaratmayı hedefliyor.

Kripto para piyasasında birkaç aydır işlem gören Noah Coin’in fiyatında yaşanan bu inanılmaz artış ilginç. Bu durum yatırımcıların akıllarına kripto paranın bir aldatmaca olup olmadığı konusunda şüpheleri getiriyor. Kripto paranın fiyatında yaşanan sert yükseliş ya projesinin öneminden ya da bir pump grubunun kripto parası olmasından kaynaklanıyor. Noah Coin’in fiyatında yaşanan bu inanılmaz artışın nedeni henüz bilinmiyor ama bunu zamanla öğreneceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin