Michael Moro, Bitcoin'in yakında 10 bin doları aşacağı görüşünde.
Michael Moro, Bitcoin'in yakında 10 bin doları aşacağı görüşünde.

Kripto dünyasının önemli isimlerinden Michael Moro: “Bitcoin çok yakında 10 bin dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasının sevilen isimlerinden Genesis Trading CEO’su Michael Moro, CNBC’nin Fast Money programına katıldı. Moro, Bitcoin’in 7 bin doları aşmasının ardından önünün açıldığını ve olumlu düşünülebileceğini söyledi.

Moro, Bitcoin’in 7 bin doları aşmasında SEC tarafından Bitcoin ETF’lerle ilgili son zamanlardaki gecikmelere ve reddedilmelerin etkili olduğunu düşünüyor. Temel olarak, kötü haber geldiğinde ve fiyat tutulduğu zaman, çok fazla satma eyleminin kalmadığını söyledi.

Programın sunucusu daha sonra Moro’ya 10 bin doların üstünü görmek için ne gerektiğini sordu. Moro ise çok makul bir tepki verdi: Yavaş büyüme ve daha az oynaklık. Ayrıca, SEC tarafından gelen son ETF haberlerinin de bunda etkili olabileceğini söyledi.

Michael Moro: “Birkaç hafta sabredin.”

Moro’ya göre Bitcoin’in önümüzdeki birkaç hafta içinde 7 bin dolara tutunabilirse boğaların geri döndüğü  söyleyebiliriz ve 5 bin dolar görmeden önce 10 bin doları görebiliriz.

Moro haklı çıkacak mı, hep birlikte göreceğiz. Takipte kalın.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Oxford Üniversitesi Blockchain araştırma merkezi kuruyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin