NEX ve nOS Smart Economy erişilebilir ve kolay kullanılır hale getirecekler
NEX ve nOS Smart Economy erişilebilir ve kolay kullanılır hale getirecekler

Nihayet NEO, NEX ve nOS ortaklığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merakla beklenen NEO’nun iki projesi, NEX ve nOS, bu hafta anlaşmaya vardılar. İki proje, NEO Smart Economy’e yeni özellikler katmak ve benimsenmesini arttırmak için birlikte çalışacaklar.

NEX ve nOS Smart Economy erişilebilir ve kolay kullanılır hale getirecekler

NEX ICO’su geçtiğimiz günlerde Liechtenstein’daki Financial Market Authority (Finansal Piyasa Kurumu – FMA) tarafından onay aldı. Onay almadan on gün önce ICO sürecini tamamlayarak faal duruma geldi. NEX merkezi olmayan bir borsa ve ödeme platformu.

Blockchain destekli merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesi, dağıtımı, keşfi ve etkileşimine yönelik NEO tabanlı bir sanal işletim sistemi olan nOS, bu yıl token satışından 15.750.000 dolarlık bir gelir elde etti.

Her iki projeyi de City of Zion geliştirdi

Her iki proje de NEO’nun çok aktif bir geliştirici grubu olan City of Zion’dan geldi. Böyle büyük başarıların gelmesinden sonra NEO, projelerin arkasındaki geliştiriciler ile artık ortak olmaya karar verdi. NOS’un kurucusu Dean van Dugteren ortaklık hakkında görüşlerini şu sözlerle belirtti:

NOS ve NEX, Smart Economy’yi herkes için mümkün olduğu kadar erişilebilir ve kolay kullanımlı hale getirecekler. NEX, NEX’in kendi çözümlerinin dışında, NEX Suite’i resmi olarak temsil eden nOS’u yalnızca entegre edecek. Ve nOS istemcisi, yalnızca resmi yerel üçüncü taraf değişim panosu olarak NEX’i entegre edecek. Kullanıcılar NEX Suite’e doğrudan nOS istemcisinden erişebilecek ve işlem yapmaya başlayabilecekler.

nOS geçtiğimiz günlerde, projesini Amsterdam’da bir NEO etkinliğinde videoyla duyurarak dikkatleri üzerine çekti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin