Nightcat: “Bitcoin fiyatı 2020 yılının Mayıs ayında yarım saatte 13.000 dolara yükselecek.”
Nightcat: “Bitcoin fiyatı 2020 yılının Mayıs ayında yarım saatte 13.000 dolara yükselecek.”

Çin Bitcoin balinası Nightcat: “Bitcoin, 2020 yılına kadar 13.000 dolara ulaşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para savunucusu olan Çinli bir yatırımcı Nightcat, Bitcoin fiyatının 2020 yılına kadar 13.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Nightcat: “Bitcoin fiyatı 2020 yılının Mayıs ayında yarım saatte 13.000 dolara yükselecek.”

2011 yılında Bitcoin ile tanışan ve Çin’de bir Bitcoin yatırımcısı olarak tanınan Nightcat, dünyanın altıncı en büyük kripto madencilik havuzu olan F2Pool’un COO’su. Bitcoin yatırımcısı şu an 50 milyon dolarlık bir ölçekte olan girişim sermayesi şirketini işletiyor. 8 Ekim 30 Ekim tarihli bir röportajda Bitcoin balinası lider kripto para birimine ilişkin fiyat tahminini şu sözlerle açıklıyor:

Sanırım bir Bitcoin fiyatı 2020 yılının Mayıs ayında yarım saatte 13.000 dolara yükselecek.

F2Pool’un COO’su Bitcoin’in, altına alternatif olan ilk mükemmel yatırım aracı olabileceğine inanıyor. Bir tür dijital altın olacağı belirtilse de, Bitcoin’in piyasa değeri sadece altınların %2,23’ine karşılık geliyor. Kısa vadede, vahşi fiyat dalgalanmaları olabilir ve geçmişte Bitcoin’in tarihsel dalgalanmaları da oldukça sert oldu. Ancak bunu kısa vadede beklemek mantıklı değil.

Kurumsal yatırımcıların sektöre girmesi için iyi bir zaman

Bitcoin’in korkutucu oynaklığıyla ilgili olarak, yakın zamanda yayınlanan bir raporda, Bitcoin boğaların görüşlerinin, Bitcoin volatilitesinin azaldığı, 30 günlük volatilitenin yüzde 1,5’in altında olduğu yönünde. Bitcoin fiyatı 6.431 dolar civarında seyrediyor ve volatilite en düşük seviyeye ulaşıyor. Bu çoğu kripto pazarı için olumlu bir işaret. Bu nedenle kurumların sektöre girmesi için iyi bir zaman olduğuna inanılıyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin