Nick Core: “Bitcoin’in 3.000 doların altına taşınması para için bir felaket olur.”

Nick Core Bitcoin için felaket senaryosunu açıkladı: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ecosystems LLC’de başkan ve kurucu olan Nick Core kısa bir süre önce Bitcoin için olası bir toparlanma ve kapitülasyon seviyeleri hakkında konuşmak için bir röportajda yer aldı. Core’un çağrıları, mevcut döngünün benzer modellere sahip olduğunu belirttiği 2014-2015 arasında ayı piyasasında gözlemlenen piyasa döngüsüne dayanıyor.

Nick Core: “Bitcoin’in 3.000 doların altına taşınması para için bir felaket olur.”

CNBC’nin Crypto Trader programında Ran NeuNer’e konuşan Core, onun için önemli bir geri çekilme seviyesini gözlemlemenin ilginç olduğunu belirtiyor. Bunu, 0.7 Fibonacci seviyesinin hemen üzerinde kapanmış olan önceki ayı piyasasına dayanarak söylüyor. Dahası, Core, pazarın bu seviyeden uzak olmadığını ve sadece dün gece ortaya çıktığını ekliyor.

Onu tutmak istiyoruz. Eğer tutmazsak, 3000 dolar seviyesinde gerçek kapitülasyon seviyelerine bakıyorduk. Burada bir taban arıyorum ve bir dizi nedeni var.

Bitcoin'i dipten satın almak ya da almamak?

“Hala kapitülasyon seviyelerine çarptığımızı düşünmüyorum.”

Core, Fibonacci seviyesinin son piyasada kapandığı için izlenmesi gereken harika bir yer olduğunu belirtiyor. Ayrıca Core, farklı bir eğilim gösteren OPV ve haftalık grafikte dipli olan RSI gibi göstergelere işaret ediyor. Piyasa eğilimlerinin genel hareketine bakarak analist şunları söylüyor:

Kesinlikle büyük bir shakeout. Hala kapitülasyon seviyelerine çarptığımızı düşünmüyorum. Bu fiyat seviyesinin altında 3000 dolarlık bir sınırlama düzeyim var, bence çok uzun bir süre orada kalacağız. Sonunda baktığım kapitülasyon seviyelerine isabet edersek, sanırım buradan çıkış birkaç ay sürecek. Bunun altında herhangi bir felaket senaryosu, durumunda yıllarca orada kalırız.

Core, Bitcoin için emtialara benzer bir model bekliyor

Core, emtiaların böyle bir düşüş gördüklerinde düzelmelerinin bazen onlarca yıl aldığını belirtiyor. Core, Bitcoin için de aynısını beklediğini söylüyor ancak bu ihtimalin  “mantıklı” olmadığını da ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin