nexo temettü
Nexo temettü dağıtım tarihini belirledi: 15 Ağustos 2019

Nexo temettü dağıtım tarihini belirledi: 15 Ağustos 2019

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo Yönetim Kurulu, NEXO token sahipleri için standart uygunluk şartlarına bağlı olarak, 15 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Nexo temettü dağıtımını duyurmaktan memnuniyet duyuyor.

1 Ağustos 2019 tarihinde ise şirket, Nexo girişiminin artan karlılığını yansıtacak Nexo Temettü dağıtımının miktarını açıklayacak.

Temettüsüz işlem tarihi 5 Ağustos 2019

Nexo’nun yönetici ortağı Antoni Trenchev’in CNBC’ye verdiği röportajda Nexo’nun, NEXO token sahipleri için sürdürülebilir, uzun vadeli kârlılık sunan ve sürekli büyüyen temettü miktarı sunan Instant Crypto Credit Lines ™ (anında kripto kredi sistemi) ile eşi benzeri görülmemiş bir talep gördüğünü dile getirdi.

NEXO tokenlerini, toplumun en popüler kripto para borsalarından biri olan Huobi‘den BTC ve ETH ile satın alabiliyorsunuz.

Nexo, kârının yüzde 30’unu NEXO Token sahipleri ile paylaştığı temettü zamanında bir sorun yaşamamak için gerekli şartları yerine getirdiğinizden emin olmanız gerekliliğini önemle vurguluyor.  Şirket, merkezsiz finansmanın (DeFi) doğasına uygun olarak Blockchain topluluğuna devamlı kazandırma anlayışına büyük önem veriyor.

Nexo temettü dağıtımını iki aşamalı olarak gerçekleştirecek

Şirket, Nexo’daki uzun vadeli yatırımcının bu güvenini ödüllendiren ve ayrıca temettüsüz tarihlerde oluşabilecek piyasadaki oynaklığını azaltma amacı taşıyan yenilikçi bir temettü dağıtım metodolojisine sahip. Bu yaklaşım, kar dağıtımının iki bölüme halinde yapılması anlamına geliyor:

  • Temel Temettü – Tüm şartları yerine getirmiş NEXO token sahipleri arasında orantılı olarak yapılan ödeme.
  • Sadakat Temettü – Nexo cüzdanında bulunan her Nexo tokeninin bir önceki temettü tarihi ile güncel temettü tarihi arasındaki dönemde ne kadar süre tutulduğuna bağlı olarak bireysel ödenen temettü miktarı. Sadakat temettü payı ayrıca herhangi bir dönemde dağıtılacak olan toplam temettü tutarının 3’de 1’inden az olmayacak.

Tüm Nexo Ekibi, şimdi topluma devamlı büyüyen miktarlarda geri dağıtılacak birçok kar paylaşım etkinliğini bekliyor. Bu faaliyetlerin başında yakında çıkacak olan ve ticari banka özellikleri kazandırılmış yeni özellikleri ile Nexo Card gelirken Nexo’nun rakipsiz ürünü yıllık yüzde 8 kazandıran “earn interest- faiz kazan” ürününe daha fazla varlık seçeneği eklenmesi geliyor.

Nexo

Telegram Twitter Facebook Reddit LinkedIn | Email

Nexo hakkında daha fazla bilgi almak için geçmiş dönemde yayınladığımız içeriklere göz atabilirsiniz.

Nexo hakkında aklınıza takılan soruların cevaplarını bulmak için Nexo destek merkezini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin