Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak
Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak

Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTorrent’in son MainNet lansmanı Tron’un CEO’su Justin Sun tarafından açıklandı. Tron, Blockchain teknolojisi ile desteklenen dağıtık bir web platformu olan yeni dosya sistemi protokolünün tümünün 1 Temmuz lansmanı için hazır olduğunu söyledi. Dosyaları paylaşma ve daha hızlı indirmelere izin verme karşılığında, kripto tabanlı sistem kullanıcıları BitTorrent (BTT) tokeni ile ödüllendirilecek.

BitTorrent (BTT) 8 Temmuz’da satışa sunulacak

Bu platform “hızlı dosya yükleme ve indirme için dünyanın en büyük Blockchain uygulaması” seçildi. BitTorrent, mevcut kullanıcı tabanının 100 milyondan fazla olduğunu ve müşteri platformunun şu anda% 22 yukarı ve% 3 aşağı trafik sağladığını iddia etti.

InterPlanetary FileSystem (IPFS) protokolünün bir çeşidi olan BitTorrent Speed’i, BitTorrent ve Blockchain ile birleştiriyor ve 8 Temmuz’da satışa sunulacak. Sun şu açıklamayı yaptı:

BitTorrent Speed ile, BitTorrent protokolünü güçlendirmeyi ve ardından endüstride yeniliği teşvik eden daha fazla özellik sunmayı amaçlıyoruz.

Geçen yıl, BitTorrent, Tron tarafından 100 milyon dolara satın alındı. BitTorrent’in dosya sisteminin, gizlilik ve mülkiyetin kurumsal aracılar tarafından değil, kullanıcıların kendileri tarafından kontrol edildiği, sınırsız internete sahip olma vizyonunun bir yönü olduğu varsayılmaktadır.

Kullanıcıların sabit disk alanlarını Tron ile paylaşırsa kripto kazanacaklarından, Tron ekosisteminin bu yeni platformla genişletilmesi bekleniyor. Kullanıcı tabanı arttıkça, asıl amaç BitTorrent Speed’i Facebook, Instagram, Google gibi arama motoru işlevlerine ve Amazon gibi bulut bilgi işlem ürünlerine kadar uzanan sosyal medya unsurlarını içeren evrensel bir platform haline getirmektir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin