nexo stbcoin
Nexo ile DAI, PAX, USDC, USDT ve TUSD'den yüzde 6,5'e kadar kazanın

Nexo ile DAI, PAX, USDC, USDT ve TUSD’den yüzde 6,5’e kadar kazanın, gözetim sigortası ile güvencede kalın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nexo, girişiminin hızla genişlemesi ve anlık kripto kredi sistemine olan yoğun taleple, 7 aydan daha kısa bir sürede 300.000.000 dolardan fazla işlem gerçekleştirdi.

Bir süre önce, kripto kredi tedarikçi şirketi, 200’den fazla yetki alanındaki yatırımcıların stabil coinleri ile yüzde 6,5 oranında kazanmalarını sağlayan “faiz kazan” modeline imzasını attı. Bu oran bu arada endüstrideki en yüksek faiz teklifi olarak biliniyor.

Ekip, topluma atıl duran stabil coinleri için yüzde 6,5 gibi çekici bir oranda getiri elde edilmesini sağlayan mevcut TUSD ve USDT seçeneklerine DAI, USDC ve PAX eklediğini duyuruyor.

Müşterilerin ilgisini çekebilecek yeni stabil coinler

DAI

USD destekli ERC-20 coini olan DAI, DeFi (merkezi olmayan finansman) çözümleri sağlayıcısı ve Nexo’nun ortağı olan MakerDAO tarafından geliştirildi.

Hem MakerDao hem de Nexo, gittikçe merkezsizleşen ve tokenize olan bir dünyada finansal sektöre ilişkin şeffaflık ve verimin özünü yeniden tanımlayan ürünler geliştiriyor.

USDC (USD Coin)

Tamamen ABD doları ile teminatlandırılmış olan ERC-20 stabil coini USDC, Goldman Sachs destekli Circle ve Coinbase’in katkılarıyla piyasaya çıkan açık kaynaklı bir proje olan CENTER’in buluşu.

Nexo-CENTER ortaklığı, kısa bir süre sonra USDC’nin tam entegrasyonu ile birlikte 2018’e kadar uzanıyor. Şimdi, USDC, sahiplerine yüzde 6,5 oranında kazanmalarını sağlayan bir tahvil haline geliyor.

PAX (Paxos Standard Token)

Doların değişmezliğini Blockchain teknolojisi ile azaltmayı hedefleyen bir stabil coin olan PAX token, iddialı hedeflere ulaşmak için ön koşul olan önemli bir likidite sağlıyor.

PAX, kişiler arası (P2P) pazarını güçlendirmek ve küresel ölçekte anında likidite sağlamak için Nexo’nun ortağı olan Paxos tarafından geliştirildi.

USDT ve TUSD’nin önceden “faiz kazan” modeline entegre edildiği sistem için detaylara bu makaleden ulaşabilirsiniz.

View at Medium.com

Nexo’da Kripto para tasarruflarınızın sizin için çalışması için üç adım

  • Ücretsiz ve güvenli kişisel veya ticari Nexo Cüzdanınızı açın

Nexo, BitGo ve Lloyd’s of London’ın sağladığı 100 milyon dolarlık bir kripto gözetim sigortası poliçesine sahip. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

  • Nexo Cüzdanınıza kripto varlıkları ekleyin

Minimum yatırma miktarı koşulu olmadan işlem Blockchain’de onaylanır onaylanmaz, anında faiz kazanmaya başlayabilirsiniz.

  • Artan günlük pasif gelirinizin Nexo Cüzdan’ınızda birikmesiyle yüksek gelirli pasif gelirinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca birleşik getiri sayesinde hesabınızda her gün artan fon miktarına göre daha fazla faiz getirisi elde etme imkanınız da oluyor.

Hepsi bu kadar. 10 yılı aşkın bir süredir devam eden kredi otomasyonu sayesinde şirket, eşsiz bir kullanıcı deneyimi, varlıkların güvenliği ve finansal getiri sağlar.

Elbette, Nexo’nun hizmetleri birbirlerini mükemmel şekilde tamamladıkları için, kripto paranızı satmadan paraya erişmek için aynı anda Nexo’nun vergi tasarruflu anlık kripto para kredi sistemini de kullanabilirsiniz.

Anında Nexo kredi limitinizi sadece 3 adımda kullanabilirsiniz:

Kripto teminatlı kredi almak Nexo ile düşündüğünüzden daha kolay!

Nexo

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin