Peter Schiff'ten şaşırtan iddia: “CNBC insanları Bitcoin alması için yönlendiriyor.”
Peter Schiff'ten şaşırtan iddia: “CNBC insanları Bitcoin alması için yönlendiriyor.”

Bitcoin Futures’ın yeni seviyeleri ne anlama geliyor, CNBC uzmanları açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasada, Bitcoin Futures (vadeli işlemler) şu anda bu yıl ikinci kez 4.000 doların üzerinde işlem görüyor. Bu bağlamda, trader’lar Jim Luorio ve Scott Nations kısa bir süre önce CNBC’nin “Future Now” programına, BTC vadeli işlemler piyasasının temelleri ve bu niş finans alanıyla ilişkili bazı temel teknik seviyeleri konuşmak üzere katıldılar.

Bitcoin Futures büyüme engeliyle karşılaşabilir

Görüşme sırasında Scott, Bitcoin’in temellerinin şu anda zayıf göründüğünden bahsetti; bunun sonucu olarak, önde gelen kripto para birimi, yakın gelecekte potansiyel olarak birkaç büyüme engeliyle karşılaşabilir.

Bundan gerçekten hoşlanmıyorum… Temellerin fiyatı ne kadar etkileyeceğini göremiyorum.

Buna ek olarak, JPM Coin gibi özel Blockchain projelerinin bu alana girmesiyle birlikte, Bitcoin fiyatının bir kez daha durgun kalmaya ya da düşmeye devam edebileceğine dikkat çekti.

Yukarıdakiler göz önüne alındığında Scott, görünüşe göre pozisyonunu yumuşattı ve denklemde altın vadeli talep dikkate alındığında Bitcoin’in temellerinin oldukça güçlü göründüğünü söyledi. Daha sonra şöyle diyerek sözü bitirdi:

Artık kimse altın istemiyor gibi görünüyor

Jim Luorio, Bitcoin Futures için alım sinyali açıkladı

Jim Luorio geçenlerde 4045 dolarlık bir fiyatla Bitcoin Futures için alım sinyali gönderdi. Uzmana göre, yukarıdaki satın alma siparişinin amacı 4.450 dolardır, benzer şekilde bunun stopaj değeri 3.820 dolar civarında olması beklenmektedir Diğer saygın finansal analistler gibi Luorio da 4.000 dolar seviyesinin Bitcoin Futures piyasası için “büyük bir psikolojik engel” olduğuna inanıyor.

Son 30 gün içinde Bitcoin’in genel oynaklığının oldukça düşük kaldığı, %1,29 bir değişkenliğin olduğu belirtilmelidir.

Sadece bu da değil, son birkaç ay da BTC’nin “fiyat açıklama” özelliklerini önemli ölçüde artırmaya yardımcı olan bu büyüyen alanda birkaç kurumsal trader ve platformun ortaya çıkmasına tanık olduk. Amiral gemisi kripto para biriminin gelecekte ne beklediğini yalnızca zaman gösterecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin