Bitcoin'i temsil eden dev bir şişme fare, FED binasının karşısına koyuldu
Bitcoin'i temsil eden dev bir şişme fare, FED binasının karşısına koyuldu

New York’ta FED binasının karşısında Bitcoin’i temsil eden dev bir şişme fare var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri’nde, birleşik fareler olarak da bilinen şişirilebilir fareler, protestolar veya sendika grevleri sırasında muhalefetin bir sembolü olarak yaygın olarak kullanılır ve kamuoyunu ilgilendirir. Yakın zamanda New York’taki Federal Reserve Bank (FED) karşısında kripto para birimini temsil eden dev bir şişme fare heykeli kurulduğu belirtiliyor.

Bitcoin’i temsil eden dev bir şişme fare, FED binasının karşısına koyuldu

Tipik olarak, birleşik fareler koyu renklidir, ancak kripto para birimini temsil eden bir şişme fare farklı. Yaklaşık 3 metre boyunda beyaz şişirilebilir fare, renkli kod ve matematik denklemleri ile kaplı. Mavi gözlerinde, Bitcoin’in kullandığı Proof-of-Work prosedürünü temsil eden “PoW” yazıyor. Bazı insanlar buna “Bitcoin Rat” diyorlar.

Hem eski finansal kurumlara karşı bir protesto hem de Bitcoin’in esrarengiz yaratıcısı Satoshi Nakamoto’ya bir övgü olarak, eski hedge fon müdürü sanatçısı olan Nelson Saiers tarafından kuruldu. Saiers, “heykelin Satoshi’nin ruhunu ve yapmaya çalıştığı şeyi yansıtması gerektiğini” söyledi.

https://twitter.com/CryptoN_T/status/1049722169188671488

Nelson Saiers: “Eğer Bitcoin, FED’in bir faresi ise, o zaman fare zehiri iyi bir şey!”

Ayrıca Saiers, Tycoon Warren Buffet’in Bitcoin’in “bir fare zehiri” olduğu şeklindeki yorumundan da ilham aldığını belirterek şunları söyledi:

Eğer Bitcoin, FED’in bir faresi ise, o zaman fare zehiri iyi bir şey!

Kripto para topluluğunda bazı kişiler, Saiers’in Bitcoin  ile vermek istediği mesajın açık olmadığı ve bunu herkesin anlayamayacağını belirtiyor. Ancak, Saiers mesajın netliği konusunda fazla endişe duymuyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin