Tarihi Bitcoin borsası kepenk indiriyor! Bitcoin borsada 9 bin dolardan satılıyor
Tarihi Bitcoin borsası kepenk indiriyor! Bitcoin borsada 9 bin dolardan satılıyor

Coinbase endeks fonunu kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yılın başında sunulmaya başlanan Coinbase endeks fonu, kurumsal yatırımcıların genel bir ilgisizliği nedeniyle sonlandırılıyor. Bu ürünün yeni “Coinbase Bundle” ile değiştirileceği belirtiliyor.

Coinbase endeks fonunun yerine Coinbase Bundle’ı teklif ediyor

Bir endeks fonunun amacı, yatırımcıların belirli bir piyasada birden çok farklı varlığa yatırım yapmalarını sağlamak. Coinbase ürünüyle müşteriler, tek bir yatırımda Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Ethereum Classic’e yatırım yaptı. Ancak bu ürün Coinbase’in umduğu kadar yatırımcı çekmedi.

Şimdi Coinbase, endeks fonunu sonlandırıyor ve bunun yerine, yatırımcıların tek bir yatırım ile birden fazla kripto paraya sahip olmasına izin verecek olan Coinbase Bundle’ı teklif ediyor. Ana fark, Bundle’ın tüm kripto paraları ayrı varlıklar olarak tutması ve böylece ilk satın alma işleminden sonra satın alınabilmesi ve satılabilmesi. Endeks fonları genellikle birden fazla varlığa dayalı olarak satın alınır, ancak bu varlıklar bölünemez.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin