New York
Bu şanslı coinler hangileri?

New York ve Bitcoin madenciliği: Ücretler aşağı iniyor, şehir sektörle barışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York eyaleti, kripto paralar söz konusu olduğunda pek de iyi bir üne sahip değil. BitLicense gerekliliği, bir kripto işini hayli pahalı ve zor bir hale getirdi. Bir şeyleri tersine çevirmek için, devlet düzenleyicileri şimdi Bitcoin ve altcoin madencilerini çekmeyi hedefliyorlar. New York ve Bitcoin uzun süre sonra yakınlaşıyor.

New York ve Bitcoin madenciliği

Kâğıt üzerinde, kripto para madencilerinin New York’ta bir dükkan kurmayı düşünmelerine gerek yok. Devletin çok problemli bir düzenleyici ekosistemi var ve durum yakın zamanda değişmeyecek gibi görünüyor. Az sayıda insan bölgenin yakında çok ucuz elektriğe erişebileceğini biliyor.

Son olarak New York düzenleyicileri tarafından yeni bir elektrik oranı yapısı önerildi. Amerika Birleşik Devletleri’nin bu bölümünde dükkan kurmayı düşünen madenciler böylelikle daha uygun bir fiyattan pazarlık edebilecek.

Adaletsizliğin önüne geçiliyor

Massena Belediyesi bu konuda öncülük ediyor. Belediyenin hizmet sağlayıcısı, sözleşmeleri tek tek inceleyecek. Buna ek olarak, diğer müşteriler madencilik firmalarının akını sebebiyle adaletsiz ücretlerden hizmet almayacak.

Bu haber, kripto para endüstrisi için çok ilginç bir zamanda geliyor. Bu yılın başlarında New York düzenleyicileri, kripto madenciliği firmaları için genel elektrik oranlarını artırmaya karar vermişlerdi. Görünüşe göre, bu ani değişimin başka nedenleri olsa da, kararın New York eyaletini çok iyi etkilemediği söyleniyor.

New York, Bitcoin madenciliğini teşvik eden bir hale gelecek

New York Eyalet Kamu Hizmeti Kürsüsü Başkanı John Rhodes şunları söyledi:

Müşterilerin, tüketecekleri elektrik için adil bir fiyat ödemelerini sağlamalıyız. Bununla birlikte, New York eyaletindeki düşük maliyetli elektriğin bolluğu göz önüne alındığında, mevcut müşterilerin ihtiyaçlarına hizmet etme ve bölgedeki ekonomik gelişmeyi teşvik etme fırsatı vardır.

Mümkün olan en ucuz elektrik oranlarını bulmak isteyen madencilik firmaları ve yatırımcılarıyla, bu konuda rekabete ihtiyaç duyuluyor. New York Eyaleti, bu sektörün nabzını mümkün olan en kısa sürede bulmaya çalışıyor. Bununla birlikte, madencilik firmalarına ne kadar elektrik sağlanacağı görülecek. Genel tüketime bağlı olarak, bazı sınırlamalar getirilebilir.

Kripto para endüstrisi için bu haberin tam zamanında geldiğini söyleyebiliriz. Fiyat konusunda çok fazla olumsuz gelişme olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu haberlerin yatırımcıları ve spekülatörleri bir kez daha canlandırabileceği görülüyor. Hidroelektrik güç, genel işletme maliyetlerini azaltmak için kripto madenciliği işletmelerinin yararlanabileceği birçok yenilenebilir enerji kaynağından biri.

nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz

Twitter’ın kurucusu New York’tan BitLicense aldı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin