BAT
İlk çeyreğin yıldızlarından BAT bakın ne kadar yükseldi

Bitcoin mücadele ederken BAT ve 0x Coinbase doping ile yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsalarından, aracılık ve cüzdan platformu olan Coinbase, Cardano (ADA), Stellar Lumen (XLM), Zcash (ZEC), BAT ve 0x (ZRX) listeleme planlarını açıklaması tokenlerin fiyatının yükseltirken, Bitcoin sanki kendisini kanıtlamak adına büyük fiyat hareketleri yapmak için çaba gösterdi.

Çoğu yatırımcı Coinbase’in doğrudan merkezileştirilmiş kripto borsası Paradex’i doğrudan token listesi için ikame olarak aldığını düşündüğü için, Coinbase bildiriminin yayını kripto topluluğu tarafından kaçırıldı.

Bununla birlikte, Coinbase ekibi, beş dijital varlığı listelemek için gereken ek onay ve doğrulama çalışmalarını sürdürmesine rağmen, şirket bunları listelemeye karar verdiğini vurguladı.

BAT ve 0x

Coinbase yaptığı açıklamada, beş dijital varlığı listeleme planlarının sonuçlandığını adeta doğruladı. Ancak şirketin yukarıda belirtilen varlıkları düzenleyici ve uyumlulukla ilgili konular nedeniyle entegre etmemesi ihtimali hala bulunuyor. Yine de, BAT ve 0x fiyatları sırasıyla yüzde 25 ve yüzde 15 oranında arttı ve kripto piyasasının değerlenmesinin 3 milyar dolar artacağı öngörülüyor.

BAT’ın fiyatı, 0x’dan daha büyük bir marj ile yükseldi. Çünkü 0x Protokolü‘nün kurucu üyeleri ve şirketin Paradex’i satın almasıyla birlikte, Coinbase kurucu üyelerin katılımı göz önüne alındığında, 0x’in listelenmesi, kripto topluluğu tarafından büyük ölçüde tahmin edilmişti. Coinbase yaptığı açıklamada, şu anki nedenlerle teşvikler alan 18.000’den fazla doğrulanmış yayıncıya sahip olan Brave tarayıcısının hızlı bir şekilde benimsenmesinin yanı sıra, BAT’ın listelenme sebebi olarak JavaScript ve Firefox’un kurucusu olan Brave geliştiricisi Brendan Eich’in saygınlığı da gösterildi.

Coinbase takımı şunları söyledi:

BAT’ın ilk amacı, reklam verenlerin Brave yoluyla reklam görüntüledikleri zaman kullanıcı ilgisine göre ödeme yapması olarak biliniyor. Ancak, Brave kullanıcı etkileşimleri için potansiyel web siteleriyle genel bir dijital para birimi olarak kullanılabilir. Brave, geçtiğimiz günlerde 3 milyonu aşkın kullanıcıyı geçtiklerini ve 20’den fazla ülkede Google Play Store’da ilk 10 listesinde yer aldıklarını açıkladı. Brave, 18.000’den fazla doğrulanmış yayıncı, 4.500 web sitesinde ve 13.500 YouTube ve Twitch yayıncı hesaplarında kullanıyor.

BAT’ın hacmi, neredeyse anında diyebileceğimiz bir zaman diliminde Binance gibi büyük kripto borsalarında büyük bir hızla yükseldi. Ve hızla en büyük ticareti yapılan Bitcoin çiftlerinden biri haline geldi. Hâlihazırda, 14 Temmuz itibariyle BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, NEO ve Litecoin gibi büyük dijital varlıklar üzerinde Binance’de Bitcoin’e karşı en fazla işlem gören 11. kripto para birimi olarak bulunuyor.

XRP Yatırımcıları Coinbase’e öfkeli

Geçtiğimiz yıl boyunca, Ripple’in kripto para birimi olan XRP’nin fiyatı, potansiyel Coinbase listelerinin ortaya çıkmasıyla ilgili söylentiler ortaya çıktı. Ve tekrar tekrar gündeme geldi. Coinbase bu söylentileri yalanladı. Sosyal medyada, Ripple kullanıcıları ve yatırımcıları Coinbase’in açıklanmasına ve XRP öncesinde küçük tokenleri entegre etme kararlarına olumsuz tepki gösterdi.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin