featured
new york moda haftası, bitcoin, moda

New York Moda Haftası’na Bitcoin damgasını vurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Borsası yatırımcıları serbest düşüş trendinde olan piyasa uğraşırken, şehrin başka yerlerinde bu hafta gözler daha önemli konular üzerinde kaldı.

New York Moda Haftası dün (8 Şubat) resmen başladı.Salı günü düzenlenen bir ön gösteride son haute couture (yüksek dikiş) ve avangart tasarımlar sergilendi. Ovadia & Sons’un podyum şovu, Bitcoin temalı bir kıyafeti de içeriyordu.

Blockchain’den Catwalk’a

Bitcoin, Kentucky Fried Chicken’den podyuma olmak üzere, en beklenilmeyen yerde bile ortaya çıkmaya başladı. Her şeyin Blockchain’e adapte edildiği ve her şeyin önüne “Blockchain” yerleştirildiği bir dönemde kripto para çılgınlığının er ya da geç modacılar tarafından farkedilmesi kaçınılmazdı. Bitcoin, uzun zamandır ana akımdan sürekli yer alıyordu, ancak podyumda ilk kez yapıldığı düşünülüyor.

Moda tasarımcıları genellikle eğlenceli olan şeylere yer verdiği gibi altta kalmış bu yüzden duyarlığı az olan anlayışa sahip akımlara da tasarımlarında yer verirler.

Elbette bir ipek gömlek üzerinde bir Bitcoin logosu yerleştirmek için dağıtılmış defter teknolojisini kavramak gerekli değil.Gerekli olan tek şey belirli bir motifin gündem olması ve şu anda Bitcoin tüm bu gereksinimleri sağlıyor.

New York Moda Haftası’nda Bitcoin teması

Ariel ve Shimon Ovadia’nın NYFW’daki defilesinde ki elbiselerin ilhamını punk Silikon vadisi ve kripto paradan aldı. 35 erkek giyim parasından oluşan bir koleksiyon sergilendi. Zarif bir yeşil gömlek ve bir denizci şapkası kombininde . “Bitcoin kabul edilir- Nakit kabul edilmez” sloganı gömleğin sağ tarafında yer alıyordu.

Fashion week, bitcoin

 

New york Fashion Week’te sergilenen ürünler çoğunlukla günlük yaşamda giyilmeyecek daha özel ürünlerdir. Sokakta giyilebilecek ürünlerden ziyade sıradışı tasarımları bir araya getiren bir etkinliktir. Bu yüzden bu ürün için gömleğin üstünde yazan slogan olan “Bitcoin kabul edilir” cümlesi slogandan öteye gidemeyecek.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin